hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bülent Arınç: "Bugün yine bizi üzdüler"

    Bülent Arınç: Bugün yine bizi üzdüler
    expand

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak'taki terör saldırısına ilişkin olarak, "Bu alçaklar, hainler, bu milletin gözünün yaşını döktürenler, üzüntü, feryatla, acı ve gözyaşıyla hayatımızı zehir edenler, bugün yine bizi üzdüler" dedi.

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'nın İznik ilçesinde açılışlara katıldı. Burada yaptığı konuşmada sözü Beytüşşebap'taki terör saldırısına getiren Arınç, şunları söyledi:

    "Bugün güzel açılışlar yapıyoruz. Herkesin yüzü gülüyor. Mübarek cuma namazından çıktık. Huzur ve sağlık içinde ömrümüzü sürmeye çalışıyoruz. Ama yüreğimize kan damlatanlar var. Bugün yine maalesef acı haberle karşı karşıyayız. Gece yarısı Şırnak Beytüşşebap'ta yeni bir pusu kuruldu ve 2 kahraman askerimiz şehit edildi, yaralı kardeşlerimiz de var. Bu alçaklar, hainler, bu milletin gözünün yaşını döktürenler, üzüntü, feryatla, acı ve gözyaşıyla hayatımızı zehir edenler, bugün yine bizi üzdüler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine ve milletimize başsağlığı, sabırlar diliyorum. Yaralılara şifalar diliyorum. Elbette bu caniler, cezalarını bulacaklar, 3 tanesi zaten öldürülmüş. Bunların önüne geçmek için hükümet olarak, hükümetin emrinde askerimizle, polisimizle bütün güvenlik güçlerimizle yaptığımız çalışmalarla, bu cani emellerine bundan sonra muvaffak olamayacaklar. Bütün gücümüzle bunu gerçekleştireceğiz. Her gün bu acılar yaşanıyor, giderek arttığını hissediyoruz, üzüntü ve endişe duyuyoruz ama bu olaylar bizi ne kadar üzüyorsa, terörle mücadeledeki azmimiz de o kadar artıyor. Elimizden ne geliyorsa 10 fazlasını yapıyoruz, terörle mücadelede muvaffak olmaya çalışıyoruz."

    İktidarları dönemindeki ekonomi politikalara sözü getiren Arınç, "Bu oyları boşuna almıyoruz. Kara kaşımız, kara gözümüz için de değil. Başbakanımızı çok seviyorsunuz ama yaptığımız hizmetleri takdir ediyorsunuz. Çocuklarımıza daha güzel okullar yaptığımız için meslek yüksekokulları, üniversiteler yaptığımız için takdir ediyoruz. 5 kuruşa simit devri geçti" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow