hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Eleştiri şansı vermeyecek çalışmalar yapıyoruz"

    Eleştiri şansı vermeyecek çalışmalar yapıyoruz
    expand

    İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin,güvenlik hizmetlerinin gerçekleşmesinde hukukun üstünlüğüne, demokratik değerlere ve insan haklarına uygun, eleştiri şansı vermeyecek çalışmalar sürdürdüklerini ileri sürdü. Şahin, "Bu ülkede güvenlik hizmetleri alanında faili meçhul olaylar tarih olmuştur" dedi.

    İçişleri Bakanı Şahin, Antalya Valiliğinin öncülük ettiği "Antalya Şehrimizin Güvenlik Duyarlılığı Projesi" kapsamında, Altınova Polis Merkezi Amirliği ile İl Emniyet Müdürlüğüne Antalyalı iş adamları tarafından hibe edilen 88 araç ile Altınova Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin destekleriyle yapılan Altınova Polis Merkezi'nin anahtar teslim törenine katıldı.

    Şahin burada yaptığı konuşmada, ekonomik ve sosyal alandaki büyümeyi gerçekleştirirken güvenlik hizmetlerinin değişimi ve dönüşümünü de yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

    "Bu değişim ve dönüşüm akşamdan sabaha gerçekleşen bir değişim ve dönüşüm olmadığı için belki de çok farkında değiliz. Bu ülkede güvenlik hizmetleri alanında faili meçhul olaylar tarih olmuştur. İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir gibi büyükşehirlerde, özellikle yurt dışından gelmiş misafirlerin çoğunluklu olduğu bu şehirlerde güvenlik hizmeti zaman ve mekana meydan okurcasına sürekli ve dikkatli bir şekilde, dünya standartlarında modern anlayış ile sağlanır hale gelmiştir. Güvenlik hizmetleri alanında büyük bir dikkat ve başarının sahibiyiz."

    Faili meçhullerin sıfıra yakın "başarıyla" azaltıldığını söyleyen Şahin, Türkiye'nin güvenlik hizmetlerini gerçekleştirirken, hukukun üstünlüğüne, demokratik değerlere ve insan haklarına uygun şekilde dünyaya örnek ve eleştiri şansı vermeyecek çalışmalar sürdürdüklerini ileri sürdü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow