hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tophane'de korkutan yangın

    Tophanede korkutan yangın
    expand

    Tophane'de nargile kafelerin olduğu yerde sabah saat 07.00 sularında büyük çaplı bir yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kontrol altına altına alınırken, 6 dükkan kullanılamaz hale geldi.

    Tophane, Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde bulunan ve nargile kafeleriyle ünlü çay bahçelerinin birinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek, diğer iş yerlerine sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

    İtfaiye ekipleri, yangın merdiveni de kullanarak, yangına müdahale etti. İş yerlerinde naylon tentelerin ve tahta masaların olması sebebiyle, yangını kontrol altına almakta zorlanan ekiplerin yardımına çevre ilçelerden takviye ekipler yetişti. Yangın söndürme çalışmaları sırasında, polis de güvenlik şeridi çekerek kimseyi yaklaştırmadı.

    İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat içinde kontrol altına alarak söndürdüğü yangında, 6 iş yeri tamamen yanarak, kullanılamaz hale geldi.

    Yangından haberdar olan iş yeri sahipleri, olay yerine gelerek, üzüntülü bir şekilde ekiplerin çalışmasını seyretti. Yapılan ilk belirlemelere göre, yangının bir nargile kafenin kömür deposunda çıktığı öğrenildi.

    Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow