hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çöpte kesik erkek bacağı!

    Çöpte kesik erkek bacağı
    expand

    İstanbul'un Fatih ilçesinde Kocamustafapaşa Lisesi önündeki çöp konteynerinde diz altından kesilmiş erkek bacağı bulundu. Bacağın, bir hastanede yapılan ameliyatta kesildikten sonra gömülmek yerine, çöpe atıldığı iddia edildi.

    Metal atıkları toplayıp satarak geçimini sağlayan Levent Topçu, Kocamustafapaşa Lisesi'nin önünde bulunan çöp konteynerini karıştırırken, rulo yapılmış bir paketin içinde kesik bacak buldu.

    Büyük bir korku yaşayan ve panikleyen Topçu, kesik erkek bacağını konteynere geri attı.

    Levent Topçu'nun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenen konteynerden poşet ve ameliyat örtüsüne sarılmış vaziyette, diz altından kesilmiş bir erkek bacağı çıkartıldı.

    Bulunan bacağın cerrahi müdahaleyle kesilmiş olduğu ve yaşlı bir erkek şahsa ait olduğu belirlendi.

    Çöp konteynerinde kesik bacağı bulan Levent Topçu "Her zaman yaptığım gibi çöpü karıştırdım. Rulo şeklindeki paketi görünce metal çıkabilir diye açtım. Kesilmiş bacağı görünce hemen polise haber verdim. Bu şekilde nasıl atabiliyorlar, günahtır" dedi.

    Kesik bacak yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bacağın bir hastanede yapılan ameliyatta kesildikten sonra gömülmek yerine çöpe atıldığı iddia edildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow