hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'daki kazada 2 kişi yanarak öldü

    Vandaki kazada 2 kişi yanarak öldü
    expand

    Van-Erciş karayolunun 25. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Sivas'ın Hafik ilçesi Kaymakamı Cemal Demiryürek'in kullandığı otomobil, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada 2 kişi yanarak öldü; kaymakam Demiryürek ise yaralandı.



    Kaza, bugün saat 18.00 sarılarında Van-Erciş Karayolu üzerinde bulunan Eblengaz Köprüsü yakınlarında meydana geldi.

    Deprem nedeniyle Erciş ilçesinde görevlendirilen  Sivas'ın Hafik ilçesi Kaymakamı Cemal Demiryürek, 65 NS 603 plakalı otomobiliyle Van'a giderken, karşı yönden gelen sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobille kafa kafaya çarpıştı.

    Duble yolda hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada Kaymakam Demiryürek yaralanırken, diğer otomobil ise kazanın ardından yol kenarındaki 3 metrelik şarampole yuvarlanarak alev aldı. Otomobilde bulunan ve dışarı çıkamayan 2 kişi, yanarak hayatını kaybetti.

    Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Kaymakam Demiryürek, Van Bölge ve Eğitim Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Yanarak hurdaya dönen otomobil, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Araçta yanarak ölen 2 kişinin kimlikleri ve aracın plakası ise henüz belirlenemedi.

    Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow