hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doktorların tartışması kanlı bitti

    Doktorların tartışması kanlı bitti
    expand

    Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevli kardiyolog ile kalp cerrahı, aralarında çıkan tartışmanın ardından polis merkezinde ifade verdi.

    Edinilen bilgiye göre, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi başhekim yardımcısı ve Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. A.Y, aynı anabilim dalında görevli Yrd. Dç. Dr. H.K. ve Yrd. Doç. Dr. İ.G. ile birlikte, kentteki yerel gazetede kendileri hakkında çıkan bir haberle ilgili görüşmek üzere sabah saatlerinde Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ö.B'nin odasına gitti.

    A.Y, H.K. ve İ.G, bir hastaya stent takılmasıyla ilgili aleyhlerine çeşitli iddiaların yer aldığı habere ilişkin Ö.B. ile bir süre görüştü. Görüşme sırasında, A.Y. ve Ö.B. arasında tartışma yaşandığı, doktorlar İ.G. ve H.K'nın araya girmesiyle olayın büyümeden önlendiği ifade edildi.

    Tartışmanın ardından A.Y'nin odadan çıkarken kapıyı kilitlediği, iki kapısı bulunan odasında bir süre kilitli kaldığı belirtilen Ö.B'nin, diğer kapıyı açarak dışarı çıktığı iddia edildi.

    Ö.B'nin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Taraflar A.Y. ve Ö.B. ile olaya tanık olan H.K. ve İ.G, Şehit Ali Yüce Polis Merkezinde ifade verdi. Sivas Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Ö.B'nin, bir parmağının da sarılı olduğu görüldü.

    Ö.B'nin odasında inceleme yapan ve kapıda parmak izi alan ekipler, dağılan eşyaları da inceledi.

    Bu arada, CÜ Tıp Fakültesi Dekanlığının, CÜ Hukuk Müşavirliği ile irtibata geçerek doktorlar Ö.B. ve A.Y. hakkında soruşturma başlattığı belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow