hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 yaşındaki çocuğu darp ederek öldürdüler!

    3 yaşındaki çocuğu darp ederek öldürdüler
    expand

    Konya'nın Akşehir ilçesinde 3 yaşındaki kız çocuğunun darp edilerek öldürülmesiyle ilgili baba ile birlikte yaşadığı kadın tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Birkaç gün önce ailesi tarafından Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Ş. (3) adlı kız çocuğu, yapılan müdahalenin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

    H.Ş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    Vücudunda morluklar olan kız çocuğunun ölümünün şüpheli bulunması üzerine baba Murat Ş. ile birlikte yaşadığı Zehra K, gözaltına alındı.

    Murat Ş. ve Zehra K'nin, olayla bir ilgileri olmadığını, küçük çocuk rahatsızlanınca hastaneye getirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

    Zehra K'nın ilk eşinden olan 8 yaşındaki oğlu M.K, annesinin H.Ş'nin başını duvara vurarak dövdüğünü söylediği öğrenildi.

    Polisteki işlemlerinin ardından Akşehir Adliyesine sevk edilen Murat Ş. ile Zehra K. tutuklandı.

    Yaklaşık bir yıl önce Murat Ş'den boşanan ve kızının ölüm haberiyle gözyaşlarına boğulan Özlem Y, hastanede yaptığı açıklamada, kendisinin başka bir ilde yaşadığını anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kızının merdivenden düştüğü haberini alır almaz Konya'ya geldiğini anlatan Özlem Y, tek çocuğunun darp edilerek öldürüldüğü bilgisini aldığında adeta dünyasının başına yıkıldığını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow