hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PKK'lıları gözetlerken cinayeti tespit ettiler

    PKKlıları gözetlerken cinayeti tespit ettiler
    expand

    Osmaniye'de hayat kadını 22 yaşındaki Esma Güven, dövülerek öldürüldükten sonra çırılçıplak halde bir tarlaya atıldı. Cinayeti termal kamerayla Amanos Dağları eteklerini gözetleyen askerler tespit etti.

    Olay, dün saat 00.30 sularında Güney Çevre Yolu Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi.

    Osmaniye'nin güneyindeki Amanos dağlarının eteklerini terörist faaliyetler nedeniyle termal kamerayla gözetleyen askerler, bir otomobilin yol kenarında durduğunu gördü. Takibi sürdüren askerler, otomobilden iki kişinin indiğini, arka koltuktaki bir kişiyi arabadan indirip, sürükleyerek tarlaya bıraktığını, ardından hızla uzaklaştıklarını tespit etti.

    Durumun polisi bildirilmesi üzerine, tarlaya  gelen ekipler, bir kadının çırılçıplak halde cesedini buldu. Yapılan parmak izi incelemesinde dövülerek öldürülen kişinin hayat kadını Esma Güven olduğu belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme ardından Güven'in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    Amanoslar'ın eteklerindeki Çardak Köyü yönüne gittikleri belirlenen iki şüphelinin yakalanması için Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, özel harekat timlerinin de katıldığı arama çalışması yaptı. Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren koordinesinde yürütülen araştırmalar sabah saatlerine kadar sürdürülürken sonuç alınamadı.

    Esma Güven'in fuhuş yapmanın yanı sıra ruhsatsız silah taşımak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, uyuşturucu madde satmak ve kullanmak suçlarından da poliste kaydı olduğu belirlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow