hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökyüzü burçlar için ne diyor?

    Gökyüzü burçlar için ne diyor
    expand

    Bu hafta gökyüzünün burçlar üzerindeki etkileri ne olacak? Binnur Zaimler Cnnturk.com için yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta gökyüzünün burçlar üzerindeki etkileri:

    Koç: Kariyer, aşk ve istediğiniz her konuda yeni başlangıçlar için bu haftayı kaçırmayın. Dürtüsel olarak hedefleriniz için düğmeye basın. Ancak gelebilecek tepkileri gözardı etmeyin. Kurulu düzenden sıkıldınız ve kendinize farklı ve bireysel yollar arıyorsunuz. Sizin liderliğinize ihtiyaç duyanları peşinizden sürükleyebilirsiniz. Onlara karşı adil olun.

    Boğa: Düşlediğiniz geleceğe doğsu sizi götürecek kişilerle berabersiniz. Özel hayatınızda ve mesleki çevrenizde, başkalarının yardımını alıyorsunuz. Ancak henüz ne istediğinizi somutlaştırmak için erken. Bir kaç hafta içinde harekete geçeceksiniz. Şimdi biraz iç dünyanıza dönme ve endişelerinizi temizleme zamanı.

    İkizler: Mesleki grup ve dernekler içinde etkin olarak çalışıyorsunuz. Dostlar ve arkadaşlar sizinle beraber, size destek oluyor. Geçmişte bıraktığınız arkadaşlarınız karşınıza çıkabilir. Onlarla çok olumlu işbirlikleri kurabilir, eski projeleri canlandırabilirsiniz. Eski flörtlerle de karşılaşma zamanıdır. Bu sefer aranızdaki çekim, eskisinden daha güçlü olabilir. Hiç düşünmeden teklifini kabul edin.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yengeç: Birkaç haftadır yolunda giden kariyeriniz son günlerde eski temposunu kaybetti.  Hızınızı yavaşlatın, ama asla değersizlik hissine kapılmayın. Üzerinde çalıştığınız işleri tekrar tekrar kontrol etmeniz gerekse de sorun yok, başarı için işi zamana bırakın. Yanlış anlaşılmalar ve kararsızlıklar karşısında ısrarcı olmayın, planlar revize edilebilir. Venüs, sizden daha üst konumda kişilerden yardım almanızı sağlıyor.

    Aslan: Uzaklarla bağlantılı eskiden tanıdığınız kişiler hayatınıza tekrar giriyor. Sizden üst konumda kişilerden büyük destek gorecek ve başarılı olacaksınız. Ancak kısa da olsa, uzun da olsa seyahatlerinizde temkinli olmanız size çok şey kazandıracaktır. Eforunuzu bu aralar yakın çevrenize veriyorsunuz. Eğitim ve kültür konularında zoru başardığınızda ortaya kalıcı eserler çıkacaktır.

    Başak: Evliyseniz eşiniz açısından oldukça güzel bir döneme giriyorsunuz. Onun hayatındaki olumlu gelişmeler sizi de etkiliyor. Yalnızsanız, karşınıza sizi çok etkileyen kişiler çıkabilir. İş ve özel hayatınızda ruhsal anlamda sizi rahatlatacak kişiler olacaktır. Bireysel koçluk desteği almayı düşünüyorsanız tam zamanıdır. Yakınlarınızla ortaklaşa paylaşımlarınızda acele davranıp bazı yatırımlara girmek isteyebilirsiniz. Bu güzel, ama sonradan ufak karar değişiklikleri için esneklik bırakın.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Terazi: Bir çok kişi ile temastasınız. Sizi mutlu edecek insanlarla berabersiniz aslında, ancak sizi olduğunuz gibi kabul etmelerini ve egoist davranmamalarını istiyorsunuz. Bunu ifade etmek için Salı günü ve sonrasını bekleyin. Sağlığınız iyi, iştahınız açık. Günlük çalışmalarınızda sezgilerinizden faydalanıp kendinizi sıkmazsanız işlerin rahatça ve çok daha yaratıcı şekilde hallolabildiğini göreceksiniz.

    Akrep: Son derece yaratıcı olduğunuz bir dönem içindesiniz. Kendinizi ifade ederken, sunuş yaparken rahat olun ve iç sesinize sonuna kadar güvenin. Ne yapmanız gerektiği değil, ne yapmak istediğiniz önemlidir. Varsa çocuklarla ilgili güzel gelişmeler bir süre sizinle olacak. Spekülatif kounlarda ve flörtle konusunda fırsatlar büyük. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ancak agresif olmamaya çalışın. Bu çalışma temposu geçici.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yay: Genel anlamda aile içinde keyifli saatler geçirdiğiniz bir haftadasınız. Pazartesi maddi birikimlerinizi başkaları ile paylaşmak üzere planlar yapmanızda fayda var. Yeni ay, yaratıcılık alanında yeni eserler ortaya çıkaracağınızı, güzel tatil kaçamaklarını ve varsa çocuklarla ilgili yepyeni gelişmeleri işaret ediyor. Yalnızsanız flört hayatınız çok hareketli, bir ilişkiyi başlatma kararı verirken sonradan vageçme ihtimalini düşünün.

    Oğlak: Haftaya gücünüzü göstererek başlıyorsunuz. Sizin istediğiniz yönde olaylar şekillenecektir, ancak elinizdeki imkanları başkalarını zor durumda bırakacak şekilde kullanmamaya özen gösterin. Evinizde büyük değişikliklere gidebilir, hatta taşınma kararı alabilirsiniz. Herşey oldukça hızlı gelişiyor. İletişimde olacağınız kişilerden ani tepkiler alabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kova: Bir çok ufak seyahat sizi bekliyor. Hiçbiryere gitmeseniz bile şehir içinde bol bol direksiyon sallayacaksınız. Ulaşımda önleminizi almaya, arabayla ilgili bakımları yaptırmaya özen gösterin. Yazarlık ve eğitim konuları ön plana geçiyor. Nisan sonunda ortaya tamamlayacağınız kültürel projenin detayları ile ilgilenmek için en doğru zamandasınız. Kardeşler ve çocukluk arkadaşları bu aralar odak noktanız. Destek görüyorsunuz.

    Balık: Para alanında oluşan yeni ay, özellikle geçmişten gelen işlerle bağlantılı yep yeni kapılar açıyor. Büyük paralar kazanabilirsiniz, karşıdakilere haklarını vermeyi unutmayın. Venüs ve Neptün sayesinde ilişkilerinizdeki sıcaklığınız herkesin size olan hayranlığını artırıyor. Sizden bireysel koçluk bekleyen bir çok kişi var.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow