hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seri katil masraflar için öldürmüş!

    Seri katil masraflar için öldürmüş
    expand

    Konya ve Afyonkarahisar'da 2'si kadın 4 kişiyi gasp edip öldürdüğü öne sürülen zanlının, ara sıra birlikte yaşadığı kadının masraflarını karşılamak için olayları gerçekleştirdiği bildirildi.

    AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Erhan G'nin ifade verdiği sırada çok rahat olduğu, hatta kendisine babasından bile sıcak ve iyi davrandığını belirttiği polislere samimi itiraflarda bulunduğu öğrenildi.

    Zanlının, 19 Temmuzda Akşehir'e bağlı Doğrugöz beldesinde bıçaklanmış halde bulunan Arife Korkmaz'ı öldürdüğü yönündeki iddiayı kabul etmediği, ancak 3 cinayetin dışında, yaklaşık 20 gün önce Akşehir'de evinde ölü bulunan Azerbaycan uyruklu Hacer Rahimova'yı (41) silahla ateş ederek ensesinden vurduğunu itiraf ettiği belirtildi. Böylece, Rahimova'nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

    Zaman zaman birlikte yaşadığı kadının masraflarını karşılamak için hırsızlık yapmaya başladığı ve bu yüzden de çalıştığı iş yerinden çıkarılan Erhan G'nin, Hacer Rahimova'nın da evine hırsızlık amaçlı girdiğini, fark edilince, genç kadını "dur" diyerek kaldırdığı parmağındaki yüzüğü almak için öldürdüğü öğrenildi.

    Konya ve Afyonkarahisar'da 2'si kadın 4 kişiyi gasp edip öldürdüğü öne sürülen zanlının, bir cinayeti kendisinin işlediğini reddettiği, ancak 3 cinayetin dışında bir kişiyi daha öldürdüğünü itiraf ettiği belirtilmişti. Erhan G, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow