hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toplanın "Sarışınlar Festivali"ne gidiyoruz!

    Toplanın Sarışınlar Festivaline gidiyoruz
    expand

    Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlenen ‘’Sarışınlar Festivali’’ için özel tur düzenleniyor. Binlerce sarışının bir araya gelmesiyle gerçekleşen festivale katılımın yüksek olması bekleniyor.

    Bu yıl 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan, Letonya’nın turizmine katkıda bulunmak, elde edilen gelir ile engelli çocuklara özel oyun parkları ve yaşam alanları oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘’Sarışınlar Festivali’’, tüm gün boyunca Letonya’nın birbirinden güzel sarışın kızları ve birçok etkinlik ile izleyenlere göz kamaştırıcı bir atmosfer sunuyor.

    Bu yıl festivalin en ilgi çekici yanı Marilyn Monroe’ ya en çok benzeyen sarışının seçileceği bir yarışmanın düzenlenecek olmasının yanı sıra çocuklar için aktiviteler,  su üzerinde Formula 2 Grand Prix ve çeşitli partilere yer veriliyor olmasıdır.

    Sarışınları bekliyorlar!

    Dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçi akınına uğrayan sarışınlar festivalinin bu yıl da birçok manken ve ünlü kişilerden oluşan katılımcısının olması bekleniyor. Letonya Sarışınlar Birliği tarafından organize edilen festivale katılımcıların doğal ya da yapay sarışın olmasının önemli olmadığını ama herkesin sarışın ve pembe kıyafetli olmasını önemsediklerini vurguluyorlar.

    Festival için düzenlenen 26-29 Mayıs tarihli tur paketiyle 3 gece 4 yıldızlı otelde konaklanacak. Türk Hava yolları ile gidiş-dönüş uçak biletinin dahil olduğu tura ayrıca Riga şehir turu, Türkçe rehberlik hizmetleri ve ‘’Sarışınlar Festivali’’ ziyareti de dahil.

    Detaylı bilgi için: www.prontotour.com


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow