hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    12-0 biten maça şike soruştuması

    12-0 biten maça şike soruştuması
    expand

    İspanya 3. Ligi'nde hafta sonu oynanan ve 12-0 biten Barcelona B-Eldense maçıyla ilgili şike iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fabri'nin son durumu belli oldu

    Aldığı mağlubiyetle matematiksel olarak ligden düşmeyi garantileyen ve maçın ardından yazılı bir açıklama yayımlayan Eldense Kulübü, Barcelona B takımına karşı aldıkları 12-0'lık yenilgide bazı futbolcularının şike yaptığından şüphelenildiğini ve konu açıklığa kavuşana kadar A takımın tüm sportif faaliyetlerinin durdurulduğunu bildirdi.

    İspanyol basınına konuşan Eldense Kulübünün Başkanı David Aguilar da söz konusu maçta bazı futbolcularının şike yaptığıyla ilgili Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumuna ve polise suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Aguilar, "Bu işin arkasında sponsorluk sözleşmesini bitirdiğimiz bir İtalyan şirket olabilir. Maçta garip şeyler gördüm. Futbolcular isteksizdi, topa ayak bile uzatmadılar, sadece bir sarı kart çıktı." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eldense takımının futbolcularından Said de Katalan radyosu RAC 1'e verdiği demeçte "Bu işin içinde 4 futbolcu var ve bunlardan birisi lider. İsimlerini şimdi veremem. Bazı tehditler alıyorum. Teknik direktörümüzün de olanlardan haberi vardır, eminim." açıklamasında bulundu.

    Karşılaşmada ilk 11'de forma giyeceğinin maçtan sadece bir kaç dakika önce kendisine söylendiğini aktaran Said, ilk yarı art arda gol yemeye başladıklarından sonra farklı bir yenilgi olacağını anladığını ve ikinci yarı sahaya çıkmayı kabul etmediğini anlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow