hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Autoshow 2017 başladı! Bilet fiyatları ne kadar?

    İstanbul Autoshow 2017 başladı Bilet fiyatları ne kadar
    expand

    İstanbul Autoshow 2017 kapılarını ziyaretçilere açtı. Otomobil meraklılarının heyecanla beklediği Autoshow 2017'ye 19 otomotiv markası satışı süren ve yeni modelleriyle katıldı. Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından 17. kez düzenlenen İstanbul Autoshow 2017, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleniyor. İstanbul Autoshow 2017'yi ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, Autoshow 2017 bilet fiyatları ne kadar merak ediyor. İşte TÜYAP'ta düzenlenen sergi hakkında merak edilenler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Autoshow 2017 otomobil tutkunlarını heyecanlandırıyor. Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından bu yıl 17'cisi düzenlenen İstanbul Autoshow ziyarete açıldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen fuarda ziyaretçiler ODD bünyesinde yer alan 19 otomotiv markasının yeni ve satışı devam eden otomobillerini inceleme fırsatı bulacaklar. Bu kapsamda uygun fiyatları otomobillerden yüksek bütçelere hitap eden otomobillere kadar oldukça geniş bir yelpazede araçlar ziyaretçilere sunulacak.

    Autoshow 2017'de bu markalar yer alacak

    İstanbul Autoshow 2017'de ODD'nin bünyesinde yer alan otomotiv markarları otomobillerini sergileyecek. Bu kapsamda; bugünün ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği fuarda Alfa Romeo, Aston Martin, Dacia, DFSK, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Smart, Ssangyong ve Toyota'nın araçları görücüye çıkacak.

    Pek çok yeni model otomobilseverlerle buluşuyor

    TÜYAP'ya düzenlenen Autoshow'da pek çok yeni model otomobilseverlerle buluşacak. Renault, yeni Koleos ve Captur'ın Türkiye prömiyerini fuarda gerçekleştirdi. Yine yeni Renault Escape ilk kez İstanbul Autoshow 2017'de otomobilseverlerle buluştu. Dacia'nın ilk otomatik vitesli modeli Duster EDC ve Ekim ayında satışa sunulacak Jeep Compass da fuarda otomobilseverlerle buluşuyor. Bu markaların yanı sıra Toyota'nın hibrit ürün gamıyla B segmentindeki Yaris modeli, Peugeot'un 7 koltuklu yeni SUV Peugeot 5008 ve yeni Peugeot Traveller modelleri de fuarda sergileniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Peugeot'un yeni 301 modeli dünyada ilk kez İstanbul Autoshow 2017'de sergileniyor. Ayrıca Lexus, "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu" filmi için tasarlanan SKYJET uzay aracı da Autoshow'da ziyaretçilerin karşısında olacak.

    Autoshow 2017 bilet fiyatları

    İstanbul Autoshow 2017bilet fiyatları hafta içi 10 TL, hafta sonu ise 20 TL olarak belirlendi. Kadınların hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 10 TL ödeyerek girebileceği fuar, öğrenciler için hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 5 TL olacak.

    TÜYAP'a nasıl gidilir?

    İstanbul Autoshow 2017'ye ev sahipliği edecek TÜYAP, Büyükçekmece'de yer alıyor. TÜYAP'a gitmek istediğinizde eğer özel aracınızı tercih ederseniz, TEM Otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edin. 2 km sonra ise Büyükçekmece yönüne E5 karayolu üzerinden devam edin. 3 km sonra TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

    Diğer taraftan TÜYAP'a toplu taşıma ile gidecekler metrobüsü tercih edebilirsiniz. Söğütlüçeşme-Beylikdüzü hattında seferlerini tüm gün yapan metrobüsler ile TÜYAP fuar alanına ulaşabilirsiniz. TÜYAP'a gitmek için Beylikdüzü Son Durak istasyonunda araçtan inmeniz gerekiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow