hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son bölüm Söz dizisi izleyicilerini üzdü: İşte, Çolak'ın ekibe yaptıkları

    Son bölüm Söz dizisi izleyicilerini üzdü: İşte, Çolakın ekibe yaptıkları
    expand

    Söz dizisi yeni bölüm fragmanı Keşanlı'nın kahramanca hayatını ortaya koyarak küçük çocuğu kurtarmaya çalıştığı görüntüleri takipçileriyle paylaştı. Çolak'ın hazırladığı hain planı devreye sokmasının ardından peşine düşen Yavuz ve askerleri onu köşeye sıkıştıracak. Çareyi kaçmakta bulan Çolak ise Söz dizisinin 1 Mayıs'taki bölümünde rehin aldığı sivillerle birlikte mayınlı araziye dalacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Söz dizisi son bölümde oldukça heyecanlı dakikalar yaşanırken Çolak ve Yavuz arasında geçen diyaloglar bölüme damga vurdu. Yakalanacağını anlayınca rehin aldığı sivillerle birlikte mayınlı bölgeye giren Çolak, Yavuz'u da bölgeye çekmeye çalışacak. Tüm risklerine rağmen mayınlı bölgeye giren Yavuz, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanına göre hem aileyi kurtarmaya çalışacak hem de Çolak'ı yakalamak için çaba sarf edecek.

    SÖZ DİZİSİ 5. SON BÖLÜM İZLE

    Zor durumda kalan tabur komutanı Yarbay Erdem askerlerine yapmaları gerekenleri söylerken “Hayatımız şerefimizden daha önemli değil” ifadelerinin kullandı.  Öte yandan teröristlerin geldiğini öğrenen Yavuz Üsteğmen ise beraberindekiler uyarılarda bulundu. Bahar ise operasyon dönüşü kendisine soğuk davranan Yavuz’a bunun nedenini sordu.

    Bu yıl yayın hayatına başlayan ve birçok ünlü oyuncuyu kadrosunda toplayan dizide önemli gelişmeler yaşandı. Teröristlerin bölgeye geldiğini öğrenen Üsteğmen Yavuz timindeki askerleri toplayarak kendileriyle konuşma yapacak. Gidecekleri operasyonda kararlılık, mücadele ve zafer görmek istediğini belirten komutan emrindeki askerlerin motivasyonunu arttıracak. Öte yandan Çolak ise bölgede görevli askerlerin uçakla vurulmasını isteyecek. Yapılacak olan açıklamada “Nasıl olsa yanlışlıkla oldu dersiniz” ifadelerine yer veren Çolak’ın bu isteği karşısındakini de şaşırtacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bölgede yaşanan olaylardan rahatsız olan Bahar ise Yavuz’a teröristlerin neden böyle bir şey yaptığını soracak. Bahar’ı sakinleştirmeye çalışan Yavuz ise “Onların birini öldürmek için nedene ihtiyacı yok” diyecek. Başçavuş Ateş ise beraberindeki adamla birlikte kurşunların hedefi olacak. Silahlı kişilerin saldırısından son anda kurtulan Ateş yine de yanındaki adamın vurulmasına engel olamayacak. Teröristlere anında karşılık veren Ateş Başçavuş saldırının şokunu atarak teröristlerin peşine düşecek.

    Ali Haydar ise eşinden aldığı telefonla şoka uğrayacak. Operasyon öncesi eşinin kendisinden boşanmak istediğini öğrenen Ali Haydar neye uğradığını şaşıracak. Askerlerin bölgeye gitmesinin ardından köydekilere zarar veren teröristler birçok kişiyi tehdit edecek. Köy halkı ise askerlere “Siz geldiniz diye yaptılar” siteminde bulunacak. Durumun ciddiyetinin farkına varan tabur komutanı ise “Size söz veriyorum bu namussuzlar kanında boğulacak” diyerek bölgedekilerin güvenliğini sağlamaya çalışacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow