hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte OnePlus 5 tasarımı!

    İşte OnePlus 5 tasarımı
    expand

    Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan OnePlus’ın yeni modeli OnePlus 5 tüm hatlarıyla ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Benimsediği agresif fiyat politikası sayesinde, akıllı telefon pazarında kısa sürede önemli bir kullanıcı kitlesine erişen OnePlus, şu aralar yeni modeli için gün sayıyor. Çin’de 4 rakamı uğursuz olarak kabul edildiğinden ötürü OnePlus 5 ismi ile satışa sunulacak olan yeni model muhtemelen yarın tanıtılacak.

    OnePlus’ın canlı yayın eşliğinde gerçekleştireceği etkinlik Çin’de gerçekleşecek. Son zamanlarda, OnePlus yeni amiral gemisi modeli ile ilgili bazı görseller ve ip uçları paylaşıyordu. Tüm bu paylaşımlara rağmen OnePlus 5’in kasa tasarımı tam anlamıyla ortaya çıkmamıştı. Elbette, OnePlus 5’e ait olduğu iddia edilen birkaç sızıntı ile karşılaşmıştık. Fakat bunlardan hiçbiri geçerli bir tutarlılığa sahip değildi.

    Geçtiğimiz gün sızdırılan bir videoda ise OnePlus 5 tüm hatlarıyla ortaya çıktı. Salı günü gerçekleştirilecek olan OnePlus etkinliğinde gösterilmesi planlanan bir reklam filminin, son 7 saniyesini içeren videoda, OnePlus 5 tasarımı tamamen gözler önüne seriliyor.

    Açıkçası, telefonun arka kısmının iPhone 7 Plus’ı fazlasıyla andırdığını söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Onun haricinde ön kısımda klasik OnePlus çizgisinin devam ettiğini görüyoruz. Sızdırılan 7 saniyelik videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha satışa sunulmadan son derece popüler olan OnePlus 5, ilk olarak Çin’de, sonrasında ise global pazarda boy gösterecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow