hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Crytek, Hunt Showdown için yeni video yayınladı

    Crytek, Hunt Showdown için yeni video yayınladı
    expand

    Cevat Yerli’nin başında bulunduğu oyun stüdyosu Crytek, yeni oyunu Hunt Showdown için uzun bir oynanış videosu yayınladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk oyun severler için daima ayrı bir yeri olan Crytek şu aralar hayli zor günler geçiriyor. Cevat Yerli’nin CEO koltuğunda oturduğu yapımcı firma, son birkaç senedir istediği işleri çıkarabilmiş değil. Crysis serisinin artından yapılan oyunların beklenen seviyede olmaması, Crytek’in önemli kararlar almasına neden olmuş ve yapımcı firma küçülmeye gitmişti.

    Uzun süredir Crytek’ten yeni bir oyun duyurusu haberi alamıyorduk. Fakat kısa süre önce firmadan yapılan yazılı açıklamada 2014 yılında duyurulan Hunt Horrors of the Gilded Age’in revize aşamasında olduğu belirtilmişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra oyunun isminin değiştirildiği açıklandı.

    Crytek, E3 öncesinde Hunt Showdown’ı resmi bir şekilde tanıtmış ve oyun hakkında bazı detaylar vermişti. PvP oynanışa sahip, online tabanlı bir yapım olan Hunt Showdown için geçtiğimiz gün uzun bir oynanış videosu yayınlandı.

    Dilerseniz bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Oyun henüz pre-alpha aşamasında olmasına karşın son derece kaliteli grafiklere sahip. Zaten Crytek’in tüm oyunlarında grafik unsurlarının üst seviyede olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalnızca PC için yayınlanacak olan Hunt Showdown için henüz net bir çıkış tarihi verilmiş değil. Oyunun ücretli mi yoksa F2P mi olacağı da hala açıklanmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow