hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Street Fighter V Arcade Edition ortaya çıktı

    Street Fighter V Arcade Edition ortaya çıktı
    expand

    Eğer siz de atari salonlarında saatler geçiren o neslin bir üyesiyseniz, mutlaka Street Fighter isminin sizin için ayrı bir anlamı vardır. Zira dövüş oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan bu efsane seri, günümüzde de yoluna tüm ihtişamı ile devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dövüş oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Street Fighter serisinin yeni oyunu Street Fighter V Arcade Edition duyuruldu. İşte detaylar.

    Elbette o zamanlardan, şimdiye çok şeyler değişti. Artık atari salonları yerlerini PlayStation kafelere bıraktı. Değişmeyen tek şey ise Street Fighter’daki o atmosfer.

    Capcom, aradan yıllar geçmesine karşın SF üzerinde öyle köklü değişikliklere gitmedi. Zira seneler sonra satışa sunulan Street Fighter V’te bile 20 sene öncesinin karakterlerini görmek mümkün. Belki de serinin hala başarılı bir satış grafiğine sahip olmasında, özüne sadık kalmasının önemli bir payı vardır.

    Capcom, uzun süredir Street Fighter V Arcade Edition üzerinde çalışıyordu. Sonunda resmi duyuru da geldi. Yapımcı stüdyo, Street Fighter V Arcade Edition isimli yapımı PC ve PS4 için duyurdu. Oyunun 16 Ocak’da dijital olarak satışa sunulacağı belirtildi. Street Fighter V Arcade Edition fiyatı ise 49 dolar olarak belirlenmiş durumda. Yani bu oyun ülkemizde kabaca 200 – 250TL civarından satışa sunulacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyunun içerisinde ana oyunun yanı sıra tüm karakter güncellemeleri de yer alacak. Ayrıca Arcade Mode, Extra Battle Mode gibi yeni modlar da yer alacak. Tamamen yenilenmiş bir arayüze sahip olacağı belirtilen yapım için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow