hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Bıyık modası"nda Erdoğan'ı kullandılar!

    Bıyık modasında Erdoğanı kullandılar
    expand

    İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesi, Ortadoğu'da bıyık modasının büyüdüğünü ve buna bağlı olarak “bıyık nakillerinin" giderek arttığını belirterek, haberinde Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bir fotoğrafını da kullandı.

    Daily Mail, CNN televizyonunda yayınlanan ve Ortadoğu'da giderek artan bıyık modasına paralel olarak bıyık kılı nakillerinin de arttığını belirten programı internet sitesinde haber konusu yaptı.

    Gazete, Ortadoğu'da erkeklerin bıyığı “erkeklik ve güçö sembolü olarak gördüğünü belirterek, Türkiye'nin önde gelen estetik cerrahlarından Selahattin Tulunay'ın ifadelerine dayanarak “Türkiye'de bıyık nakli operasyonlarının son yıllarda kat kat arttığını ve müşterilerin çoğunun da Arap ülkelerinden geldiğini" yazdı.

    Tulunay'a göre özellikle Ortadoğulu genç erkekler bıyığın kendilerini daha profesyonel ve bilge gösterdiğini düşünüyorlar.

    Yine Tulunay'a göre gençler, daha çok İbrahim Tatlıses gibi ünlülerin bıyıklarını kendilerine örnek alıyorlar.
    Tulunay CNN'de yayınlanan programda ayrıca daha karizmatik görünmek isteyen bazı politikacıların da bıyık nakli yaptırdıklarını söylüyor.

    Operasyon çerçevesinde saçın yoğun bölgelerinden alınan kıllar bıyık bölgesine aktarılıyor. Bıyıkların büyümesi altı ay gibi bir süre alıyor.

    CNN'deki programa konuşanlardan biri de Paris'in ünlü estetik cerrahlarından Pierre Bouhanna. Doktor Bouhanna, bıyık nakli yaptıran müşterilerinin büyük bölümünün İran, Lübnan, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden geldiğini belirtiyor.

    Daily Mail ise, CNN'in programından aktardığı haberinde Başbakan Erdoğan ve İbrahim Tatlses'in yanı sıra Saddam Hüseyin ve Beşşar Esad gibi Ortadoğu liderlerinin fotoğraflarına yer veriyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow