hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 6 Ağustos... Medel hazırlıklara başladı

    Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 6 Ağustos... Medel hazırlıklara başladı
    expand

    Beşiktaş transferde Negredo'nun ardından Jeremain Lens'te de mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlılar şimdi de Milan'ın Paraguaylı stoperi Gustavo Gomez'e göz dikti. Beşiktaş Marcelo'dan doğan boşluğu Gomez'le kapatmak isterken, bu transferi isteyen diğer takım ise Fenerbahçe! İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transfer döneminde Marcelo Guedes'i Lyon'a satan Beşiktaş savunmasına Milan forması giyen Gustavo Gomez'i transfer etmek istiyor. Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Paraguaylı futbolcu için Milan'la ilk görüşmeyi yapan Siyah-Beyazlılar oyuncuyu kiralamak için teklifte bulundu. Kulüplerin anlaşması halinde kararı 24 yaşındaki stoper verecek.

    Transferde Gary Medel'i bitirmek isteyen Beşiktaş'a müjdeyi Inter'in yıldızlarından Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara verdi. Nara Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Medel'in eşi Cristina Morales ile fotoğrafına yer verirken, açıklama kısmına "Son günlerinde arkadaşlarımla vakit geçiriyorum" yazdı. Bu paylaşım Beşiktaş'ın Medel transferini bitirdiği şeklinde yorumlandı.

    Beşiktaş, Fenerbahçe ile transferi için yarıştığı Jeremain Lens'te mutlu sona yaklaştı. Kara Kartalların prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı futbolcu, bugün İstanbul'a gelecek ve Beşiktaş'ın kampına katılacak. Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Lens, Beşiktaş'la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma imzalayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Anderson Talisca'nın lisansı konusunda endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi.

    Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Talisca'nın bonservisini elinde bulunduran Benfica'nın gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ettiğini söyleyen Mahmutyazıcıoğlu yaptığı açıklamada, "Galiba Benfica'ya Talisca için bir teklif var. O yüzden kriz çıkartarak bizi orta noktaya getirmeye çalışıyorlar. Ama çok ağır bir sözleşme yaptık, bizim onayımız olmadan satamazlar. FIFA'ya başvurup birkaç gün içinde Talisca'nın lisansını alırız." ifadelerini kullandı.

    Mahmutyazıcıoğlu, "Benfica 'Oyuncunun onayı olmadan opsiyonu kullandınız.' diyor ama öyle bir şey yok. Elimizde sözleşme var. Benfica, Beşiktaş'ın izni olmadan bir şey yapamaz. Satarlarsa ancak sezon sonunda satarlar. Bu sezon kimse oyuncuyu bir yere gönderemez. Her şey Beşiktaş'ın inisiyatifinde. Sözleşme çok sağlam, hareket edemezler." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow