hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayıp prenses Milano'da bulundu!

    Kayıp prenses Milanoda bulundu
    expand

    İngiltere'de 6 ay önce bir anda ortadan kaybolan milyoner Ariane Lak, İtalya'nın Milano kentinde hafızasını kaybetmiş bir halde bulundu. İngiliz basını, İran'ı uzun süre yöneten Kaçak Hanedanı'na mensup olduğu belirtilen kadının 6 ay içinde ne yaşadığının hâlâ belirsiz olduğunu yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz Mail Online haber portalı, milyoner prensesin kaybolduktan 6 ay sonra Milano'da, gaspa uğramış ve hafızasını kaybetmiş şekilde bulunduğunu yazdı. Kadının ailesinin Lak'ı bulması için özel soruşturmacıları kiraladığı aktarıldı. 51 yaşındaki Lak'ın, İran'ı uzun yıllar yönetek Kaçar Hanedanı'na mensup olduğu ifade edildi.

    4 dil konuştuğu belirten ve bir film şirketinin yöneticisi olduğu aktarılan 51 yaşındaki Lak'ıın nerede olduğu bu zamana kadar merak konusuydu.

    Kayıp prenses Milanoda bulundu

    İngiliz polisinin kadının bulunmasında özel bir rol oynayıp oynamadığı ise bilinmiyor. Kadınının çok kirli bir hal de bulunduğu ifade edildi.

    Kadının bulunduktan sonra, "Milan'a aşık oldum. Yoldan geçenler, gönüllüler, burada yaşayanlar bana yardım etmek istedi. Ancak ben reddettim. Bana yemek veriyorlardı ben kabul etmiyordum" dediği aktarıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow