hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bill Gates neden Android telefon kullanıyor

    Bill Gates neden Android telefon kullanıyor
    expand

    Microsoft’un efsane ismi Bill Gates, geçtiğimiz günlerde Fox TV’de bir röportaj gerçekleştirdi. Fox News Sunday programında Chris Wallace’ın sorularını yanıtlayan Gates, konu akıllı telefonlara gelince birçok teknoloji severi şaşırtacak bir cevap verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Microsoft gibi bir firmayı kursanız da rakiplerinizin ürünlerini kullanabilirsiniz. İşte karşınızda Android telefonlu Bill Gates.

    Bill Gates, şu an PC tarafında Microsoft Windows işletim sistemli bilgisayarlar kullandığını, ancak akıllı telefon tarafında ise Android’li bir telefona geçiş yaptığını belirtti. Demek ki şu an için Windows işletim sistemli telefonlardan sıkılmış. Gates, Android telefonunun Microsoft uygulamalarıyla dolu olduğunu da ekledi.

    Google ile Microsoft rakip firmalar, ama sonuçta hem uygulama performanslarının gözetimi hem de farklı deneyimler için bu tip hamleler pek de sürpriz değil. Ayrıca Microsoft mağazalarında Android işletim sistemli telefonlar da satılıyor.

    Bu cevabın üzerine de programın sunucusundan “iPhone yok mu?” sorusu geldi. Gates de “Hayır, yok” diyerek cevap verdi. Bildiğiniz gibi Apple da Microsoft’un rakiplerinden. Gates’in eşi Melinda Gates, daha önce bir röportaj vermiş ve evlerine şimdiye kadar hiçbir Apple ürününün giriş yapmadığını belirtmişti. Yine Bill Gates, şimdiye kadar çocuklarından kendisine Apple ürünleriyle ilgili bir taleple gelmediğini söylemişti. Gerçi artık 2017 yılındayız. Belki de talepler yavaş yavaş değişir…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow