hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Anadolu'da Yarın"da ilk durak Gaziantep!

    Anadoluda Yarında ilk durak Gaziantep
    expand

    "Bir ülke sahip olduğu yarınlar kadar zengindir" inancı ve sürdürülebilir bir gelecek için topluma karşı sorumluluk bilinci ile Türkiye'nin yarınına ışık tutan Anadolu'nun bugününe ve geleceğine odaklanan il buluşmaları Gaziantep'te Yarın Toplantısı ile başlayacak.

    CNN TÜRK, 12 Mart haftasında özel yayınlarla Mesut Yar, Fatih Türkmenoğlu, Mehmet Yaşin, Güven İslamoğlu, Aynur Tartan, Altan Öymen, Nagehan Alçı, Nazlı Ilıcak, Enver Aysever ve CNN TÜRK muhabirleri Gaziantep'i; Gaziantep halkının sorunlarını-düşüncelerini, Antep'in lezzetli mutfağını, ekonomisini, doğasını ve ünlü isimlerini her yönü ile tanıtacak.

    CNN TÜRK, Gaziantep'in sesini tüm Türkiye'ye duyuracak.

    Yarına hazır olmak

    Türkiye'nin yarınının yöneticileri bölge gençlerini, önemli kurum ve kuruluşlara bizzat tanıtmak ve bugünden seslerini duyurmak arzusuyla "Emin Çapa ile Yarına Hazır Olmak" başlığında planlanan özel program ise 14 Mart Çarşamba günü 14.30'da Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

    "Anadolu'da Yarın Toplantıları"nın ilki

    15 Mart Perşembe günü Gaziantep Sanayi Odası ve CNN TÜRK işbirliği ile gerçekleşecek toplantının ana teması "Yarına Bakış" olacak.

    Toplantılar, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılımıyla Gaziantep'te başlayacak.

    Toplantının en önemli anları CNN TÜRK'te ekrana taşınırken, toplantının tamamı www.cnnturk.com/anadoludayarin sayfasından izlenebilecek.

    Anadolu'da Yarın toplantıları, markalaşma sürecinde başarılı olan kuruluşlarla bu süreçte destek sağlayan medya temsilcilerini - sanayicilerle biraraya getirerek bir paylaşım ortamı yaratmaya, Anadolu'daki girişimcilerle buluşarak onların sesini duyurmaya, bölgenin gençleriyle bir araya gelerek yarı odaklı platformlar hazırlamaya, bölgelerin var olan potansiyelini tanımak ve tanıtmak hedefiyle  kentlerin ticaret, turizm ve üretim potansiyellerinin bilinip değerlendirilmesi için bölge halkına mikrofon uzatmaya ve bir hafta boyunca ekranlarına taşıyacağı ilin sesini tüm izleyenlere duyurmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.

    "Anadolu'da Yarın Toplantıları"na dair bilgilerin düzenli olarak takip edilebileceği platformlar:

    Web: www.cnnturk.com/anadoludayarin
    Twitter: twitter.com/anadoludayarin
    Facebook: facebook.com/cnnturkcom
    Hashtag: #AYTAntep
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow