hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marka 2012 Konferansı İstanbul'da düzenlenecek

    Marka 2012 Konferansı İstanbulda düzenlenecek
    expand

    Marka 2012 Konferansı 13-14 Aralık 2012 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

    Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın "İstanbul Markası ve Avrupa için Değeri" başlıklı açılış konuşması yapmasının beklendiği konferansta alanında yetkin isimler sunum yapacak.

    Yapı Kredi World ana sponsorluğuyla bu yıl 11'incisi düzenlenecek konferansın bilgilendirme toplantısında konuşan Yapı Kredi Bankası Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer Özelgin, konferansın 11 yıldır ana sponsoru olduklarını hatırlatarak, "Her yıl aynı heyecanı taşıyoruz. Her yıl değerli konuşmacılarla ufkumuz açan bir etkinlik oluyor" dedi.

    Konferansa 11 yıldır verdikleri desteğin Marka Konferansı'nın misyonunu desteklediklerinin bir göstergesi olduğunu söyleyen Özelgin, "World'ün kendisi çok güçlü bir marka ama iş ortağı olan üye iş yeri markalarıyla daha da güçlü marka haline geliyor. Marka Konferansı marka konusunda Türkiye'de hatta uluslararası üne de sahip. World'un en değerli en kaliteli etkinliğin ana sponsoru olmasından daha doğal bir şey olmayacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

    İstanbul Doors Group Kurucu ortağı Levent Büyükuğur da senelerce beğenerek takip ettikleri Marka Konferansına sponsor olmanın gururunu yaşadıklarını anlattı.

    Büyükuğur, "2010 yılında Tom Aikens ile yollarımız kesişti ve bu kesişme sonucunda da niye birlikte bir şeyler yapılmasın diye bir şeyler ortaya çıktı ve Tom Aikens grubunun çoğunluk hissesini gruba dahil ettik. Planlarımızı beraber yapıyoruz, sadece Londra'da büyüme değil dünyanın çeşitli yerlerinde Tom Aikens ve Tom's Kitchen Restaurant markasını taşımak için sürdürüyoruz. 2013 yılında Eylül ayında Tom's Kitchens markasını İstanbulular'la buluşturacağız" dedi.

    Konferansın ana konuşmacıları arasında, Tom Aikens, Lauren Bush Lauren, Amanda Wakeley, Shay Drohan, Jean-Claude Biver, Nicholas IND, Charles Finch, Erik Du Plessis de yer alıyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow