hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İDO ve havaalanlarında kahve keyfi

    İDO ve havaalanlarında kahve keyfi
    expand

    Türkiye'deki yeni kahve zincirlerinden Cafe Nero, TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, İngilizler'in ünlü kahve zinciri Caffe Nero ile işbirliğine giderek toplam 13 ayrı noktada yeni mağaza açıyor.

    BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, Atatürk Havalimanı'ndaki açılış töreninde, "BTA olarak bugün 9 havalimanında 146 noktada on binlerce yolcuyu dünya lezzetleriyle buluşturuyoruz. Kendi markamızın yanı sıra kurumsal değerlerimizin uyuştuğu dünya markalarıyla çalışmayı tercih ediyoruz. Bu nedenle Caffe Nero ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

    Caffe Nero Türkiye Yönetici Ortağı ve Genel Müdürü Işık Keçeci Aşur ise, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en kaliteli hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirterek şöyle konuştu:

    "BTA ile en önemli ortak noktamız olan kalitede buluşuyoruz. Bu beraberlik sonucunda dördü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, ikisi Ankara Esenboğa Havalimanı, biri İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve altısı İDO deniz otobüsleri olmak üzere toplam 13 noktadaki mağazalarımızla yerli ve yabancı yolculara hizmete başlamış bulunuyoruz"

    Cnnturk.com'a özel konuşan Cesur ve Aşur, özellikle İDO iskelelerinde ve feribotlarında özel bir müşteri kitlesi bulunduğuna dikkat çekti.

    "Harem İskelesi'ndeki kamyoncuların da Dış Hatlar Terminali'nde uçuş bekleyen yolcunun da aynı kalitede kahvaltı etmesini istiyoruz" diyen Cafe Nero Yönetici Ortağı Işik Keçeci Aşur, "Havaalanlarında yiyecek fiyatlarının yüksekliği konusundaki şikayetlerin de farkındayız. Bizler fiyat politikamızı dışarıdan çok farklı belirlemeyeceğiz" diye konuştu.

    Sadettin Cesur ve Işık Keçeci Aşur ayrıca İDO iskelelerinin peyderpey tamamının değiştirilip yenileneceğini de belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow