hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AVM'lerde 2012'nin 1 numaraları

    AVMlerde 2012nin 1 numaraları
    expand

    Alışveriş merkezlerinde (AVM) 2012 yılında tüketicinin en beğendiği ve tercih ettiği markalar belli oldu.

    Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ile araştırma şirketi Gfk Türkiye tarafından her yıl gerçekleştirilen "AVM Tüketicinin En Beğendiği ve Tercih Ettiği 1 Numaralı Markalar Araştırması" ve 2012 yılı "AVM'lerdeki Organize Perakende Yıldızları" ödül töreni Rahmi M. Koç Müzesi'nde gerçekleştirildi.

    AYD'nin yaptığı açıklamaya göre ödül törenine, AYD Başkanı Hakan Kodal, AYD Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleriyle, AVM Yatırımcıları, işletmecileri, danışmanları, organize perakende sektörü marka temsilcileri katıldı.

    Bu kez dördüncüsü yapılan araştırmanın sonucunda, "Elektronik-Üretici Perakende, Arçelik", "Elektronik-Perakende, Teknosa", "Ev Dekorasyon, Koçtaş", "Kafe, Kahve Dünyası", "Restaurant, Köfteci Ramiz", "Kişisel Bakım-Kozmetik, Tekin Acar", "Ayakkabı-Çanta, İnci", "Çocuk, LCW", "Spor Giyim, Mavi", "Erkek Giyim, Damat", "Kadın Tekstil, Koton" kategorilerinde AVM tüketicilerinin 1 numaralı tercihleri olarak belirlendi.

    Araştırma şirketi Gfk'dan Hakan Döngel, "Gfk Türkiye'nin 19 Eylül-3 Ekim 2012 tarihleri arasında 11 ilde (İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Denizli ve Konya) gerçekleştirdiği bin 200 kişi ile yapılan araştırma sonucunda tüketicilerin AVM'lerde en beğendiği ve tercih ettiği markalar belirlenmiştir" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow