hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Bekar polisleri kurtarma operasyonu"

    Bekar polisleri kurtarma operasyonu
    expand

    Çinli bekar polisler, "bekar polisleri kurtarma operasyonu" adı verilen plan çerçevesinde eşlerini internetten buluyor.

    Çin'in orta kesimindeki Çıngdu şehrinde, Vuhou İlçesi Emniyet Müdürlüğünün öncülüğünde yapılan uygulama, "bekar ve çekici" polislerden üçünün fotoğrafının Emniyet Müdürlüğü'nün blogunda yayınlanmasından sonra çok sayıda bayanın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

    "Yoğun ve yorucu mesaileri nedeniyle eş aramaya vakti olmayan polislerin yanlızlık sorununu çözme adına sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla polislerin üniformalarıyla verdiği birbirinden karizmatik fotoğrafları yayınladıklarını" açıklayan yetkililer, "arkadaşlarının fotoğrafları yayınlandıktan sonraki bir hafta içerisinde toplam 2 bin 500 bayanla internet üzerinden görüştüğünü" söyledi.

    Özellikle 3 numaralı "Buz" lakaplı 24 yaşındaki Cin Niunan adlı olay yeri inceleme polisinin bayanlar tarafından büyük ilgi gördüğü belirtilirken, hayran kitlesinin her geçen gün katlanarak arttığı ifade ediliyor.

    Sitenin bayan ziyaretçileri yorumlarında, "Hem polis, hem yakışıklı. lütfen bana bir şans ver" gibi ilginç ifadeler kullanıyor.

    Polislerin internet üzerinden üniformalı fotoğrafları yayınlayarak eş araması, ülkede "halkın güvenliğinden sorumlu görevlilerin ciddiyetine gölge düşürdüğü" yönünde eleştirilere neden olsa da genel kanı, "polislerin de insan olduğu ve 'polisleri kurtarma operasyonu'nun insanların mavi üniformalılara daha sıcak bakmasını sağlayacağı" yönünde.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow