hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Devletin başına kuş kondu

    Devletin başına kuş kondu
    expand

    Denizli'de AK Parti'nin merkez ilçe kongresinde görevli 24 yıllık polis memuru Duran Yörük'ün başına Florya cinsi kuş kondu, uzun süre Yörük'ün şapkasında duran kuş renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

    Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'nde görev yapan 24 yıllık polis memuru Duran Yörük, AK Parti'nin EGS Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki genel kurulu sırasında dış güvenleği sağlamak için görevlendirildi. Genel kurulun yapıldığı sırada polis memuru Yörük'ün önce omzuna ardından başındaki şapkasına Florya cinsi kuş kondu. Oldukça şaşıran polis memuru, "Sevimli kuş Türk polisine sığındı. Neden geldi, benim başıma kondu bilmiyorum. Görev başındayken, kuş aniden gelip elimin üzerine dokundu. Şaşırdım, daha sonra havalanıp omzuma çıktı. Ardından başımın üzerine kondu. Kuş, sanırım en güvenli yeri biliyor. Güvenli yer olarak polisi görmüş" diye espri yaptı.

    Polis memuru Yörük, şapkasını çıkardı, ancak kuş yine de uçmadı. Minik kuş basın mensuplarının da ilgi odağı oldu. Polis memuru, uzun süre başında tüneyen kuşu yakındaki ormanlık alana bıraktı. Kuş uçup gözden kayboldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow