hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Katili "üzerinde kan var" sözü yakalattı!

    Katili üzerinde kan var sözü yakalattı
    expand

    Sultangazi"n de evinde bıçaklanarak öldürülen 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler'in katil zanlısı üst kat komşusu çıktı. Genç kadına aşık olan Gökhan U.'nun olay günü evlenme teklifine küfürle karşılık verdiği için Nilüfer Aygüler'i bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cinayetten sonra sözde polise yardımcı olurken dedektiflerin "Üzerindeki kan lekesi var." sözü üzerine panikleyen ve çelişkili ifadeler vermeye başlayan Gökhan U.'nun gözaltında suçunu itiraf ettiği belirtildi.

    Sultangazi, Uğur mumcu mahallesinde 3 gün önce meydana gelen olayda 5 yıl önce evlendiği eşinden 1.5 yıl önce boşanan 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunmuştu. İki hafta önce çalıştığı güvenlik şirketinden ayrılan Nilüfer Aygüler'in cesedi erkek kardeşi tarafından bulunduktan sonra polis tarafından soruşturma başlatıldı.

    "Üzerinde kan var" deyince panikledi

    Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma sırasında Nilüfer Aygüler'in üst kat komşusu tekstil atölyesinde çalışan Gökhan U. dedektiflerin dikkatini çekti. Sözde polise yardımcı olmaya çalışan Gökhan U.'nun polise Nilüfer Aygüler'in sözde sevgilisi olabilecek çeşitli isimler verdiği ve olay günü evin önünde gördüğü bazı kişilerin ısrarla eşkallerini yazdırmaya çalıştığı gözlendi.

    Deneyimli dedektifler Gökhan U.'nun bu şüpheli davranışları üzerine onunla konuşma kararı aldı. Konuşma sırasında bir dedektifin "Üzerindeki kan lekesi var." Sorusu üzerine Gökhan U. aniden paniğe kapıldı. Üzerine bile bakmadan "Ketçap olabilir." diye cevap veren Gökhan U. ardından sorulan sorulara çelişkili ifadeler verince gözaltına aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Evlilik teklifine karşılık küfür edince bıçağı çekmiş

    Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanan Gökhan U. kısa sürede suçunu itiraf etti. Gökhan U. alt katlarında oturan Nilüfer Aygüder'e önceleri platonik aşk yaşadığı daha sonra onunla konuşmaya başladığını anlattı.

     Onun gönlünü kazanmak için Nilüfer Aygüder'in 250 liralık borcunu ödediğini söyleyen Gökhan U. "Olay günü aşağı inip onun kapısını çaldım. Açınca ona evlenmek istediğimi söyledim. Bana kızdı bağırdı, küfür etti. Elindeki süpürge sopası ile vurmaya başladı. Ben de sinirlendim ve cebimdeki bıçağı çıkardım. Sonrasını hatırlamıyorum." dedi.  Poliste işlemleri tamamlanan zanlı Gökhan U. adliyeye sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow