hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadın sporculara dayağa savunma

    Kadın sporculara dayağa savunma
    expand

    Elazığ Hedefspor Kulüp Başkanı Alaattin Çimen, Kadınlar 2. Futbol Ligi Güneydoğu Anadolu Grubu'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları maçta çıkan kavgayla ilgili, "2-0'dan durumun 2-2'ye gelmesi hem antrenörlerini, hem de sporcularını agresif hale getirdi. Maçı kaybedeceklerini anladılar, bunun için bu olaylar yaşandı" dedi.

    Çimen, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında düzenlediği basın toplantısında, 25 Şubat'ta oynanan maçın ardından rakiplerinin yaptıkları açıklamaların hepsinin yanlış olduğunu öne sürdü.

    Maç 2-0 iken ilk yarının sonunda ve ikinci yarının başında karşılaşmanın 2-2'ye geldiğini söyleyen Çimen, şöyle konuştu: "Hakem de bunun üzerine onların antrenörü sayın Filiz Atay'ın
    bağırmaları üzerine hakem kendisini tribüne gönderdi. Tribüne gönderilince kendisi de bizim yedek kulübesine kadar gelip hocamız Fatih Ahmet Çakar'a farklı farklı ithamlarda bulunarak saldırıda bulundu. Bunu gören diğer sporcuları da bizim yedek kulübesine gelip aynı şekilde hem hocamıza, hem oyuncularımıza, hakaretler küfürler savurarak saldırıda bulundular."

    Rakiplerinin yaptığı açıklamalarda işi siyasete döktüğünü savunan Çimen, "Hiçbir ırkçı söylemde bulunmadık. Hem ben, hem antrenörüm, hem de sporcularım olarak" dedi.

    Çimen, olaylar nedeniyle rapor aldığı öne sürülen futbolcularla ilgili, "Ondan sonra rapor alan futbolcular ayaklarını alçıya almışlar. Bunu da zaten basın önünde açıkladılar. Maç esnasında olabilir, sakatlıklar yaşayabilirler, 'kesinlikle böyle bir şey yoktur' diyemiyoruz. Onun için herhangi bir şey söyleyemeyeceğim" diye konuştu.

    Yeni kurulan bir ekip olduklarını söyleyen Çimen, "Onlar iki yıllık bir takım, liderliğe oynuyorlar. 2-0'dan durumun 2-2'ye gelmesi hem antrenörlerini, hem de sporcularını agresif hale getirdi, maçı kaybedeceklerini anladılar, bunun için bu olaylar yaşandı" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow