hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya Ekonomik Forumu, İstanbul’da başlıyor!

    Dünya Ekonomik Forumu, İstanbul’da başlıyor
    expand

    CNN TÜRK, Dünya Ekonomik Forumu İstanbul Zirvesi'yle ilgili tüm gelişmeleri Pazartesi gününden itibaren gün boyu ekrana getiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suriye’nin geleceği, 

    Avrupa’nın krizden çıkış reçeteleri,
    kadın ve gençliğin ekonomideki rolü…

    İş dünyasının bölgesel liderleri, yazarlar, siyasetçiler, sivil toplum önderleri köprüler inşa etmek için 4-5 ve 6 Haziran’da İstanbul’da buluşuyor. Tüm gelişmeler zirveden yapılacak özel konuklar ve yayınlarla CNN TÜRK’te ekrana taşınıyor.

    Dünya Ekonomik Forumu hakkında

    Dünyanın en tanınmış işadamları ve siyasetçilerini biraraya getiren Dünya Ekonomik Forumu, 4-6 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

    Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya bölgeleri ve bu bölgeler arasındaki ilişkiler ele alınacak.

    Toplantının teması, ''Reform İçin Yol Haritaları, Kapsamlı Büyümeye Giden Yollar'' olacak. Dünya Ekonomik Forumu'nun amacı, büyüme ve insani gelişme için ortaklıkları teşvik etmek. Bu amaç için Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'dan gelen hükümet, iş dünyası, medya ve sivil toplum lideri bir araya gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Küresel ekonomik daralmanın ışığında katılımcılar,
    - hükümetlerin ve iş dünyası liderlerinin bu bölgelerde inovasyonu
    - ve ekonomik çevikliği harekete geçirecek yeni modelleri nasıl tasarlayıp uygulamaya koyabilecekleri sorularına yanıt arayacak.
    Yapılan açıklamalara göre, bu etkinlik Dünya Ekonomik Forumu'nun 42 yıllık geçmişinde ilk defa, birden fazla bölgeye odaklandığı bir etkinlik olma özelliği taşıyor.

    YAYIN TARİHİ: 04 HAZİRAN 2012 / PAZARTESİ

    YAYIN SAATİ: GÜN BOYU

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow