hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koca dehşetine 16 yıl 8 ay hapis

    Koca dehşetine 16 yıl 8 ay hapis
    expand

    İzmir'de, daha önce de sırtına jiletle ismini kazıyıp işkence yaptığı ve sürekli şiddet uyguladığı eşi 34 yaşındaki Yeşim Baytar'ı, kendisini aldattığı iddiasıyla 12 bıçak darbesiyle öldüren 40 yaşındaki Hakan Baytar, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Henüz 14 yaşındayken çok sevdiği Hakan Baytar'la kaçarak evlenen Yeşim Baytar'ın 5 çocuğu oldu. Eşinin sürekli dövdüğü ve işkence yaptığı Yeşim Baytar, yaşadıklarına daha fazla dayanamayıp çocuklarını yetiştirme yurduna verip, kendisi de sığınma evine yerleştikten sonra boşanma davası açtı.

    Terkedilmeyi kabullenemeyen Hakan Baytar, yaşları 3 ile 15 arasında değişen çocuklarını yetiştirme yurdundan kendi yanına aldı. Seferihisar İlçesi'ne bağlı Ürkmez'de kiraladığı daireye yerleşen Hakan Baytar, çocuklarını görmek isteyen eşi Yeşim Baytar'ı yanına çağırdı.

    Çocukların gözü önünde defalarca bıçakladı

    Yeşim Baytar sığınma evinden, geçen 24 Ağustos günü çocuklarını görmek için Ürkmez'e gitti. Hakan Baytar, boşanma davasını geri alması teklifini kabul etmeyen Yeşim Baytar'ı, çocuklarının da bulunduğu evde 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

    Hakan Baytar hakkında, daha önce de sırtına jiletle ismini kazıdığı karısını öldürmekten, ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldı. İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında eşinin kendisini aldattığını öne süren Hakan Baytar, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow