hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamile kadın 2. kattan düştü

    Hamile kadın 2. kattan düştü
    expand

    Konya'da daha önce 4 kez düşük yapan 8.5 aylık hamile 30 yaşındaki Çiçek A., doğum nedeniyle tedavi altında olduğu Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin 2'nci katındaki pencereden henüz belirlenemeyen nedenle düştü.

    Yaklaşık 8 metre yükseklikten beton zemine düşen Çiçek A.'nın ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin devam ettiği, karnındaki bebeğin ise yaşamını yitirdiği belirtildi.

    Polis ise epilepsi hastası genç kadının dengesini kaybetmesi mi, yoksa atlaması sonucu mu düştüğünü araştırıyor.

    Olay, saat 11.30 sıralarında Meram İlçesi'ndeki Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi.

    Van'ın Özalp ilçesinden olan ve Konya'da oturan 8.5 aylık hamile Çiçek A., doğum nedeniye dün Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Daha önce 4 kez düşük yaptığı belirtilen aynı zamanda epilepsi hastası olan Çiçek A., henüz belirlenemeyen nedenle, 2'nci katın penceresinden düştü.

    Yaklaşık 8 metre yükseklikten dinlenme yeri olarak kullanılan beton zemine düşen genç kadın, ameliyata alındı.

    Polis, hayati tehlikesi sürdüğü belirtilen Çiçek A.'nın dengesini kaybetmesi mi, yoksa atlaması sonucu mu düştüğünü araştırıyor.Baba olmak için gün sayan 35 yaşındaki eşi Sait A. ise, eşinin 2'nci kattan düşüp, ya da atladığının henüz belli olmadığını, ama tedavi altında olan bir hasta olduğu içinde hastaneninde ihmalı olduğunu ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow