hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şimdi de D-100 karayolu!

    Şimdi de D-100 karayolu
    expand

    FSM ve Haliç'i atlatıp Anadolu yakasında D - 100 karayolunu kullanacak İstanbulluları hiç hoşlanmayacakları bir sürpriz bekliyor. Kadıköy ayrımındaki köprüde de bakım çalışması var. Kapalı yol nedeniyle D - 100 şişti. Sürücüler güçle ilerliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih Sultan Mehmet Köprüsü  ve Haliç'teki bakım onarım çalışmaları nedeniyle tam anlamıyla çile yaşayan ve yaşayacak olan İstabullular bu iki noktanın dışında da moralleri bozan bir trafiğe katlanmak zorunda kalıyor.

    Bu kez kadıköy

    Çilenin adı bu kez D -100 karayolu Kadıköy yol ayırımı. Bu noktadaki köprüde de güçlendirme çalışması yapılıyor ve çalışma yolu buraya düşenler dahil binlerce İstanbulluya katlanacak yeni bir trafik çilesi  yaşatıyor.

    Ayırım kapatılınca D-100 deki trafik sıkıştı

    Çalışma nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşuyor. D 100 karayolu Otosan mevkiindeki köprünün ayaklarının güçlendirme çalışması nedeniyle Kadıköy, Fenerbahçe ve Hasanpaşa'ya giden yol trafiğe kapatıldı. Bu noktanın trafiğine kapatılması D 100 karayoluna yansıyor ve bu noktada araçlar zaman zaman durma noktasına geliyor.

    Çalışma D-100'ü minibüs durağına çevirdi

    Öğle saatleri olmasına rağmen D 100 karayolunda  araçlar yavaş ilerleyebiliyor.. Otobüs ve minibüsler durağa giriş yapmadığı için de bu araçların sürücüleri yolcuları D 100 karayolunda emniyet şeridinde alıyor. Daha kötüsü bu güzergahta çalımalarda çoğu İstanbullu haberdar değil bu yüzden de çilenin "sürpriz olanını" yaşıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow