hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuk istismarcısına 114 yıl hapis!

    Çocuk istismarcısına 114 yıl hapis
    expand

    Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, internet kafede tanıştığı 10 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan diş teknisyeni M.Y, toplam 114 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    Diyarbakır 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık M.Y. hazır bulundu. Davada, "mağdur" ve "sanık" sıfatıyla tutuksuz yargılanan 16 yaşındaki C.A.K. ise duruşmaya katılmadı.

    Cumhuriyet savcısı, önceki duruşmada mahkemeye sunduğu mütalaasını tekrarlayarak, sanıkların cezalandırılmasını talep etti. Esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma yapan sanık M.Y, atılı suçlamayı reddederek "Üzerime iftira atıldı" dedi.

    Mahkeme heyeti, verdiği kısa bir aranın ardından sanık M.Y'yi 10 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle toplam 114 yıl hapis cezasına çarptırdı.

    Sanık M.Y'nin cinsel istismarda bulunduğu ve daha sonra mağdurlarla tanışmak için aracı olarak kullandığı C.A.K'nin de 5 çocukla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla 53 yıl 4 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar
    verildi.

    Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, 27 Aralık 2008 tarihinde Emniyet Müdürlüğü'ne müracaatta bulunan C.A.K'nin, M.Y'nin internet kafede tanıştığı çocukları çeşitli bahanelerle diş laboratuvarına çağırdığı ve orada bilgisayarda porno film izletip cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürmesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow