hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamuk balyaları İstanbul trafiğini felç etti

    Pamuk balyaları İstanbul trafiğini felç etti
    expand

    TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde kaza yapan TIR'ın dorsesinde yola düşen pamuk balyaları trafiği felç etti. İki şeridin trafiğe kapanması nedeniyle sabah saatlerinde yola çıkan İstanbullular trafik çilesi çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaza saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Tem Otoyolu Edirne İstikametine ilerleyen 20 ton pamuk yüklü 42 CYL 07 plakalı TIR önünde seyir halinde olan 16 AKD 85 plakalı kamyona çarptı.

    Çarpma nedeniyle hurdaya dönen TIR'ın sürücüsü Mehmet Koçak şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonucu TIRın dorsesinde bulunan pamuk balyaları yola saçıldı. Olay yerine gelen ekipler bir yandan trafiği düzenlerken bir yandan da etrafa saçılan pamuk balyalarını topladı.

    Tek şeritten verilen trafik nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ve belediye ekiplerinin çalışması sonucu kaza yapan TIR ve kamyon emniyet şeridine çekildi. TIRın dorsesinde bulunan pamuk balyaları ise olay yerine getirilen diğer bir araca yüklenmeye başlandı. Tek şeridi kapalı olan otoyoldaki trafik, TIRın kaldırılmasından sonra normale döndü.


      
      

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow