hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahçedeki cesedin sırrı çözüldü

    Bahçedeki cesedin sırrı çözüldü
    expand

    Kadıköy Caddebostan'da bahçede ölü bulunan kişinin, apartmanın 4. katında oturan bilgisayar Mühendisi Hamza Alper Özdil olduğu anlaşıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadıköy Caddebostan'da bir apartmanın bahçesinde ölü olarak bulunan kişinin apartmanda oturan bilgisayar mühendisi Hamza Alper Özdil olduğu anlaşıldı. Özdil'in Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde doktor olan eşi Meral Özdil eşine telefonla ulaşamayınca eve geldi. Polislerle birlikte yapılan teşhiste hayatını kaybeden kişinin Meral Özdil'in eşi Hamza Alper Özdil (39) olduğu belirlendi. Polis Meral Özdil ile birlikte daireye girerken 4. kattaki evin penceresinin önünde tamir için kullanılan takım çantası olduğu görüldü. Polisin ev içinde yaptığı incelemede Hamza Alper Özdil'in bilgisayarında "Ölümümden kimse sorumlu değildir yoğun iş stresini kaldıramıyorum" şeklinde bir not bulundu.

    Özdil'in bilgisayarında intihar notu bulunmasına rağmen panjurun önündeki takım çantası bulunması tamirat sırasında düşerek mi öldüğü sorusunu akıllara getirdi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlattı. Apartman görevlisi ve sakinlerinin Özdil'i beton zemine çarptığı için teşhis edemedikleri anlaşıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından Hamza Alper Özdil'in Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow