hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocasından dayak yedi, işyeri sahibi izledi

    Kocasından dayak yedi, işyeri sahibi izledi
    expand

    Zonguldak'ta bir koca şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşini dövdü. Eşinin şiddetinden kaçan kadın, mahalledeki bakkala sığındı. M.Ö., kovaladığı eşini bakkalda da dövmeye devam etti. İşyeri sahibi ise kavgaya müdahale etmedi.

    Olay, 23 Kasım'da meydana geldi. Taksi sürücüsü M.Ö., iddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi M.Ö.'yü evde dövmeye başladı.

    Eşinin şiddetinden kaçan kadın, mahalledeki bakkala sığındı. M.Ö., üzerindeki atlet ve eşofmanla kovaladığı eşini bakkalda dövmeye devam etti.

    Kadın dayak yerken yerinden kalkmadı

    Bakkaldaki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda, içeriye giren M.Ö.'nün, kasada oturan işyeri sahibinin arkasına sığınan eşini yumruklayıp, saçından tutarak sürüklemeye çalıştığı görülüyor.

    Bu sırada yerinden kalkmayıp kavgaya müdahale etmeyen işyeri sahibinin ise televizyon izlemesi dikkat çekiyor.

    M.Ö., direnmesine rağmen saçından tuttuğu eşini yerde sürükleyerek işyerinin kapısına kadar götürürken, burada da dövmeye devam ediyor.

    Komşusu kurtardı


    Olayı gören bakkalın karşısındaki evde oturan bir kişi ise M.Ö.'ye tepki gösteriyor.

    Evinden çıkan kişi, karışmamasını isteyen M.Ö.'nün boynunu sıkıp tartaklarken, eşinden dayak yiyen kadın da bunu fırsat bilip bakkaldan koşarak çıkıp uzaklaşıyor.

    Çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis, M.Ö.'yü gözaltına aldı. Eşinin şikayetçi olduğu Murat Ö.'ye, Cumhuriyet Savcılığı'nca tedbir kararı uygulandığı ve 6 ay evden uzaklaştırılma cezası verildiği belirtildi.

    "Karı-koca arasına nasıl gireyim?"

    İşyeri sahibi B.K., kavgaya müdahale etmeme nedenini şöyle açıkladı:

    "Kadın koşarak buraya geldi. Kocası da peşindeydi. Karı koca arasına ben nasıl gireyim? Yanlış anlaşılırdım. Adam yanlış anlar, bana da saldırırdı. Zaten kapının önünde döverken yapmamasını söyledim. Ama bana da tepki gösterdi, küfür etti. Karşı komşuya da küfür etti."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow