hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "13.41 Fotoğraflarla Van Depremi" Sergisi

    13.41 Fotoğraflarla Van Depremi Sergisi
    expand

    Van Depremi'nin birinci yıl dönümü nedeniyle Van Fotoğrafçılar Kulübü öncülüğünde hazırlanan "13.41 Fotoğraflarla Van Depremi" sergisi, yarın Van, Diyarbakır ve İstanbul'da eş zamanlı olarak açılacak.

    Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi'nin yazılı açıklamasına göre, 40 fotoğrafçının 70 fotoğrafının yer aldığı sergi, Van'da Feqiye Teyran Parkı'nda, Diyarbakır'da Sümerpark Sanat Galerisi'nde, İstanbul'da Tünel Meydanı'nda Van Depremi'nin meydana geldiği saat olan 13.41'de açılacak.

    Sergiyi düzenleyenler, 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde Van'da meydana gelen depremlerin yol açtığı büyük yıkımın unutulmaması için bir araya getirdikleri fotoğrafları kamuoyu ile paylaşırken, toplumsal bilincin geliştirilmesini de katkıda bulunmayı amaçlıyor.

    Sergi, Van'da Van Belediyesi ve Bostaniçi Belediyesi'nin, Diyarbakır'da Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi'nin, İstanbul'da Galata Fotoğrafhanesi ve Fotoğraf Vakfı organizasyonu, Beyoğlu Belediyesi, Anadolu Kültür ve NarPhotos'un katkılarıyla gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow