hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu sergi fotoğrafın gündemini değiştirecek

    Bu sergi fotoğrafın gündemini değiştirecek
    expand

    BELGELER ‘12 Sergisi belgesel fotoğraf alanında dikkat çekici çalışmalar yapan yeni isimleri kamuoyu ile tanıştırırken, sergilenecek fotoğraf serileri de fotoğrafın gündemini belirleyecek. BELGELER ‘12 Sergisi, 10 Kasım-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Galata Fotoğrafhanesi’ndeki Fotoğraf Vakfı Galerisi’nde izleyici ile buluşacak.

    Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi tarafından 2009 yılından bu yana sürdürülen Belgesel Fotoğraf Programı katılımcılarının belgesel çalışmaları 10 Kasım’dan itibaren Fotoğraf Vakfı Galerisi’nde sergilenecek.
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Belgesel fotoğrafın farklı üslup ve uygulamalarından oluşan çalışmaları gerçekleştiren sekiz fotoğrafçı BELGELER ‘12 Sergisi ile kamuoyunu, modern şehir hayatının doğa üzerindeki yokedici etkisinden, çocukların çalışma hayatına katılımına uzanan geniş bir yelpazede tartışmalara davet edecek. Sergi aynı zamanda “hatıralar dizisine dönüşen geçmiş” ile “gelecek için oluşturulan hatıralar”a dair ilgi çekici iki projeyi de kapsayacak.

    BELGELER ‘12 Sergisi, Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi’nde yürütülen Belgesel Fotoğraf Programı kapsamında 12 ay süren, 20’den fazla fotoğrafçı ve akademisyenin verdiği çeşitli seminer ve atölyelere katılan fotoğrafçıların uzun soluklu projelerinden oluşuyor.

    Betül Kara’nın “Hızlı ve Yavaşça Taşınıyoruz”, Ceren Kalecik’in “Eylül”, Cüneyt Çetinkaya’nın “Canlı Mankenler”, Feride Öksüz’ün “Araf”, Mete Ersöz’ün “14,5”, Murat Şensu’nun “Beton Yatak”, Yaprak Özkönü’nün “100 Yıl Sonraya Fotoğraflar” ve Yaşar Eti’nin “Hatırlamak” adlı belgesel fotoğraf çalışmalarının yer alacağı sergi 9 Aralık 2012 tarihine kadar pazar günleri hariç, hafta içi 12.00-19.30, cumartesi günleri 12.00-18.00 saatleri arasında görülebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow