hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ustalara saygı

    Ustalara saygı
    expand

    Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği "Ustalara Saygı Toplantıları" kapsamında, sinema ve tiyatro sanatçıları Adile Naşit ile Selim Naşit anılacak.

    Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sekiz sezondur devam eden "Ustalara Saygı Toplantıları", Naşit kardeşler için hazırlanan etkinlikle devam edecek.

    Faruk Şüyun tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu Yağmur Kalyoncu'nun üstleneceği anma etkinliği, 10 Aralık'ta Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi'nde yapılacak.

    Anma gecesine, Adile ve Selim Naşit kardeşlerin sanat yaşamlarında beraber çalışma fırsatı bulduğu, Ayşe Erbulak, Engin Ayça, Gülriz Sururi, Gülsen Tuncer, Güner Özkul, Erol Evgin, Halit Akçatepe, Halit Kıvanç, Kamuran İnselel, Nilüfer Açıkalın, Selahattin Beyazıt, Temel Gürsu ve Zeki Alasya gibi sanatçılar da katılacak.

    Serap Gedik'in hazırladığı "Naşit'ten Naşit'e" belgeselinden bölümlerin ve aile albümündeki fotoğrafların oluşturduğu bir dia gösterisinin de sunulacağı anma gecesinde, Selim Naşit'in eşi Peyker Özcan ve oğlu Naşit Özcan da konuşma yapacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow