hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Madonna biletlerinin yarısı 7 saatte tükendi

    Madonna biletlerinin yarısı 7 saatte tükendi
    expand

    Madonna'nın 7 Haziran Perşembe akşamı İstanbul Türk Telekom Arena'da gerçekleşecek konserin biletlerinin yarısı 7 saatte tükendi.

    Biletler dün sabah 10:00'da satışa çıkmıştı.

    Biletix satış noktaları ve Biletix internet sitesi üzerinden gerçekleşen bilet satışına ilgi beklenildiği gibi büyük oldu.

    Madonna'nın İstanbul konserini 50 bin kişi izleyebilecek. Türk Telekom Arena, konser için bu kapasiteye göre organize ediliyor. Biletlerin yüzde 50'si gün sona ermeden tükendi.

    Civar ülkeler de İstanbul'da


    Madonna hayranlarının uzun zamandır beklediği turne için Türkiye'nin dört bir yanından ve komşu ülkelerden biletlere talep var.

    Yunanistan, Bulgaristan, Azerbaycan gibi turne programında yer almayan ülkelerdeki Madonna hayranları, İstanbul konseri için bilet satın aldı.

    Türkiye'de de satışın başladığı ilk gün İstanbul dışında Ankara, İzmir, Antalya başta olmak üzere tüm şehirlerden bilet satın alındı.

    Bu arada turnenin Berlin, Barcelona, New York, Montreal, Las Vegas dahil birçok konserinin biletleri satışa çıktığı gün tükendi.

    Biletler 100 TL'den başlıyor


    29 Mayıs'ta başlayacak Madonna'nın 2012 Dünya Turu'nun ilk Avrupa konseri İstanbul'da gerçekleşecek.

    Turne daha sonra 26 Avrupa ülkesini gezecek, arenalarda, stadyumlarda, dev konser mekanlarında ayrıca Güney Amerika'da ve Madonna'nın 20 yıldır performans sergilemediği Avusturalya'da toplam 58 konser ile tamamlanacak.

    İstanbul konserinin biletleri 100 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıtı. Konserin bilet fiyatları 100, 150, 200, 250, 350 TL ve sahne önü 600 TL.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow