hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarkan'ın yeni albümü ilk kez Musicclub’da

    Tarkanın yeni albümü ilk kez Musicclub’da
    expand

    D&R ve DMC’nin işbirliğiyle kurulan internet yasal müzik platformu ‘’musicclub” yayın hayatına Tarkan’ın “Ozan Çolakoğlu 01” albümünde yer alan yeni şarkısı “Aşk Gitti Bizden” ile başlıyor. Müzikseverler albüm yayınlanmadan şarkıya “musicclub” ayrıcalığı ile sahip olabilecek ve şarkılar 0,99; albümler 4,99 tl’ye yasal olarak indirilebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Müzik dünyasının iki önemli kuruluşu olan D&R ve Doğan Müzik Company (DMC) önemli bir işbirliğine imza atarak Türkiye’nin yasal şarkı ve albüm indirilebilecek yeni sitesi "musicclub"ın yayın hayatını 1 Haziran’da başlatıyor.

    "Aşk Gitti Bizden" bu yaz dillerden düşmeyecek...

    Ozan Çolakoğlu’nun 01 albümünde yer alan, söz ve müzigi Tarkan’a ait olan ‘’Aşk Gitti Bizden’’ e müzikseverler ilk kez ve sadece “musicclub” ayrıcalığıyla sahip olabilecekler.

    Ozan Çolakoğlu’nun 01 adını taşıyan ve Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Yalın, Gülşen gibi starların yeni şarkılarının yer alacağı albümde çok yakında ilk kez ve sadece ‘’musicclub’’ aracılığıyla ve daha albüm yayınlanmadan müzikseverlere 4,99 TL karşılığında sunulacak.

    170.000 adet yerli şarkının ve binlerce albümün indirilebileceği siteye www.musicclub.com.tr veya www.dr.com.tr web adreslerinden ulaşılabiliyor.

    Sitede tek şarkı 0,99 TL’ye albüm ise 4,99 TL’ye müzikseverlere ulaştırılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow