hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Uluslararası bekaretimi MTV'ye vereceğim"

    Uluslararası bekaretimi MTVye vereceğim
    expand

    'Gangnam Style' şarkısı ile tüm dünyada fenomen olan Güney Koreli popçu PSY 2012 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Müzik Videosu' dalında yarışacak. Heidi Klum'un sunuculuğunu üstlendiği 19. Avrupa Müzik Ödülleri töreni 11 Kasım Pazar günü saat 22.00'den itibaren Frankfurt'tan canlı olarak MTV ekranlarında yayınlanacak

    Frankfurt'un Festhalle Salonu’nda 11 Kasım’da gerçekleştirilecek ‘2012 MTV Avrupa Müzik Töreni’nde sahne ünlü isimlerle dolup taşacak.

    Törende, 14 Grammy sahibi şarkıcı ve şarkı yazarı Alicia Keys büyük merakla beklenen ‘Girl on Fire’ adlı beşinci stüdyo albümünden bir şarkı ile sahne alırken rap şarkıcısı Pitbull  davetlileri ve ekran başındaki içleyicileri ‘Global Warming’ adlı yeni ateşli albümüyle dans ettirecek.

    Ayrıca tüm dünyada 15 milyondan fazla albüm satan ve ‘Battle Born’ isimli yeni albümleriyle birçok ülkenin müzik listelerinde bir numaraya çıkan Las Vegas'lı grup ‘The Killers’ şovuyla hayranlarına muhteşem dakikalar yaşatacak; MTV EMA sahnesinde Güney Kore'nin sansasyonel pop yıldızı ve global fenomen Psy ise kendisiyle özdeşleşen şarkısı ‘Gangnam Style’ ile MTV EMA'da ilk defa sahne alacak.

    PSY: Uluslararası bekaretimi MTV'ye vereceğim

    Psy, MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ne katılmaktan dolayı duyduğu heyecanı şöyle ifade etti:

    "İlk defa uluslararası bir ödüle aday oldum ve gene ilk defa tüm dünya seyircisi önünde şarkı söyleyeceğim bu nedenle uluslararası bekaretimi MTV EMA'ya vereceğim için çok heyecanlıyım!"

    Alicia Keys: EMA'dayken etrafımda güçlü bir enerji hissediyorum

    MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde bir kez daha sahne alacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Alicia Keys:

     “Yeni albümüm ‘Girl On Fire’ı dünyayla paylaşacağım için çok heyecanlıyım. EMA sahnesinde performansımı sergilerken etrafımda güçlü bir enerji hissediyorum. Bu tıpkı  elektriklenme gibi… Diğer sanatçılardan da ilham alıyorum” dedi.

    2012 Avrupa Müzik Ödülleri’ne iki dalda aday olan Pitbull; ‘En iyi Erkek Şarkıcı’ ve ‘International Love’ şarkısı ile ‘En iyi Şarkı’ ödülleri için yarışacak. The Killers, ‘En İyi Rock Şarkıcısı’, ve Psy ise Youtube'dan 483 milyondan fazla kere izlenen ‘Gangnam Style’ videosu için ‘En İyi Müzik Videosu’ dalında ödül arayacak.

    Daha önceden ilan edildiği üzere Rihanna veTaylor Swift altı ve beş adaylıkla “2012 MTV Avrupa Müzik Ödülleri” aday listesinin başında yer alıyor; onları Justin Bieber ve Katy Perry dört adaylıkla yakından takip ediyor.

    Lady Gaga,  Lana Del Rey, Nicki Minaj, Carly Rae Jepsen, fun., Jay Z  ve Kanye West Avrupa Müzik Ödüllerinde üçer ödüle aday gösterilmişken, Green Day, Gotye, Flo Rida, Rita Ora, Muse, Arctic Monkeys, Jack White ve One Direction'ın ikişer adaylıkları bulunuyor.

    2012 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Hakkında

    “2012 MTV Avrupa Müzik Ödülleri” MTV’nin 60’dan fazla kanal içeren global ağında yayınlanarak ve yayın haklarının başka kanallara satışıyla yaklaşık 700 milyon haneye ulaşacaktır. Ayrıca buna yönelik programlar ve içerikleri MTV'nin dünya genelinde 200'ü aşkın dijital medya varlığıyla interaktif toplumun tamamına ulaşacaktır.

    Bruce Gillmer ve Richard Godfrey “2012 MTV Avrupa Müzik Ödüllerinin” Baş Yapımcılarıdır.

    MTV iki yıldır izleyicileri, hangi sanatçının Biggest Fans (En Fazla Hayran)ödülünü hak ettiği konusunda fikirlerini söylemeye davet ediyor.

    Ödül akşamına kadar geçecek haftalar içinde MTV’nin dijital platformlarında yer alan Avrupa Müzik Ödülleri içeriğine ne kadar fazla hayran katılırsa, 11Kasım tarihinde en sevdikleri sanatçının Biggest Fans ödülünü kazanma şansı katılımları ve puanlarıyla o kadar artabilir. Ayrıca dünyanın her noktasında inanılmaz sanatçıları vitrine çıkartarak MTV’nin sunduğu tüm müzik türlerini ve çeşitliliğini ödüllendiren Worldwide Act (En iyi Dünya Sanatçısı)kategorisi de bu yıl geri dönüyor.

    İlave olarak, MTV’nin Avrupa Müzik Ödülleri platformundaki MegaFan yarışmasına katılan izleyiciler Frankfurt’taki 2012 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ne bir gezi kazanma şansı elde edebilirler.

    Hayranlar İnternet üzerinden www.mtvema.com adresini ya da cep telefonlarından http://m.mtvema.com adresini ziyaret ederek Best New (En İyi Yeni Sanatçı), ve Best Live (En İyi Canlı Performans) ve daha bir çoğunun dahil olduğu Avrupa Müzik Ödülleri kategorileri için oy verebilirler.

    Avrupa Müzik Ödülleri kategorileri için şu andan itibaren 10Kasım 2012 Cumartesi günü Türkiye saatiyle 01:00’a kadar oy verilebilir.

    Kuzey İrlanda’nın Belfast şehrinde gerçekleştirilen “2011 MTV Avrupa Müzik Ödülleri”, tüm dünyadaki MTV ve VIVA kanallarını seçen 39 milyon izleyici ile bu organizasyonun en çok izlenen yayını oldu.

    18. Müzik Ödülleri 12-34 yaş grubunda geçen yıldan beri iki haneli bir artış kaydetti ve ödül töreninin olduğu gün Avrupa Müzik Ödülleri web sitesi ziyaretçilerinde +%29’luk bir artış yaşandı.

    "2011 MTV Avrupa Müzik Ödülleri” geçen seneye göre % 236’lık bir artış ile dünya genelinde toplam 158 milyon oy topladı.

    MTV hakkında

    MTV  dünyanın ilk gençlik eğlence markasıdır.

    Dünyada yarım milyardan fazla eve ulaşan MTV, milenyum jenerasyonunun, müzikseverlerin ve sanatçıların kültürel yuvasıdır ve gençler için yenilikçi programlar hazırlama konusunda öncüdür. 

    MTV televizyon, İnternet ve mobil mecralardaki ilgi çekici anlatımı, müzik keşifleri ve aktivizmi etrafında oluşturulan ödüllü içeriğiyle pop kültürünü yansıtmakta ve yaratmaktadır. 

    MTV ABD'nin dışındaki ülkelerde Viacom Inc. çatısı altındaki Viacom International Media Networks'un bir parçasıdır.

     Viacom Inc (NASDAQ: VIA, VIAB) tüm medya platformlarında dünyanın önde gelen program ve içerik yaratıcılarından biridir.   



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow