hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyonda bu hafta...

    Vizyonda bu hafta...
    expand

    "Eşruhumun Eşzamanı", "Güzel Günler Göreceğiz", "Karanlıklar Ülkesi: Uyanış", "Kevin Hakkında Konuşmalıyız", "Savaş Atı" ve "Utanç" bu haftanın vizyona giren yeni filmleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3 Şubat'ta uzun zamandır beklenen 2 yerli ve 4 yabancı film gösterime girecek.

    Eşruhumun Eşzamanı 

    Şanal ve Işık Günseli'nin gerçek hayat hikayelerinden yola çıkan ve Türkiye'nin ilk kuantum filmi olma iddiasında olan filmin konusu şöyle: Yeryüzünden çok farklı ve uzak bir boyutta bütünlüğünü tamamlamış enerji dolu bir varlık çevresine ışık ve sevgi saçmaktadır. Bu varlığını dünyaya inip, sürdürmek ister. Fakat dünyada olup-biten kaos bu varlığı ikiye ayırır ve uzaklaştırır. Şimdi sevgi dolu her iki ruh birbirini eşini aramaktadır. 

    Güzel Günler Göreceğiz

    48. Antalya Altın portakal Film Festivali'nde En iyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu, ve En İyi Yardımcı Kadın oyuncu dallarında ödüllendirilen film 24 saatlik bir zaman diliminde İstanbul'da geçiyor. Hikaye, beş farklı karakterin - Cumali, Ali, Figen, İzzet ve Anna- kesişen yollarını anlatıyor ama hiç kimse bir diğerinin farkında değil, dolayısıyla da birbirlerinin hayatlarına müdahaleleri yok. Günün sonunda ise aslında insanların müdahale ettiği hayat ortaya çıkıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karanlıklar Ülkesi: Uyanış (Underworld: Awakening)

    Karanlıklar Ülkesi (Underworld) serisinin dördüncü filminin konusu şöyle: Hapisten kurtulmayı başaran Selene, kendisini Vampirler'in ve Lycanlar'ın varlığını keşfeden insanların yaşadığı yeni bir dünyada bulur ve iki ölümsüz türün arasındaki savaş kaldığı yerden alevlenerek büyür.

    Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need to Talk About Kevin)

    Eva'nın tüm kariyer planını bir kenara koyarak doğurduğu oğlu Kevin 15 yaşına geldiğindeyse lisedeki çete gruplarıyla takılmaya başlar ve hiç kimsenin hoş görmeyeceği olaylara karışır. Eva oğlunun hatalarından dolayı derin sorumluluk ve suçluluk duyarak, nerede yanlış yaptığını sorgulamaya başlar. Bu arada Kevin'in ayrıldığı babası ile yeniden iletişime geçmek durumundadır.
    Özellikle Tilda Swinton'ın muhteşem performansıyla öne çıkan film aynı zamanda John C. Reilly'yi izleme fırsatı sunuyor.

    Savaş Atı (War Horse)

    İngiltere kırsalı ve Avrupa'da geçen film, I. Dünya Savaşı sırasında Albert'ın ve onun çok sevdiği atı Joey'in öyküsünü anlatıyor. Evcilleştirip eğittiği atının satılıp, savaşta sipere gönderilmesi iki dostu ayırsa da, yaşadıkları olaylar pek çok hayatı değiştirecek epik bir maceraya dönüşecektir. Arka planda savaşın olduğu ve Steven Spielberg'in yönetmenliğini yaptığı bu dostluk öyküsü, aslında serüven dolu uzun bir yol filmi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Utanç (Shame)

    Brandon 30'lu yaşlarında New York'ta yaşayan seks bağımlısı bir adamdır. Fakat asi kız kardeşi onun yanına taşınınca Brandon'ın hayatı da beklenmedik biçimde değişecektir. Zira kız kardeşi Sissy ikisinin de geçmişinden gelen acı dolu hatıraları da beraberinde getirecektir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow