hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyonda bu hafta: 21 Eylül

    Vizyonda bu hafta: 21 Eylül
    expand

    Bu hafta biri yerli yapım 5 yeni film vizyona girecek. Haftanın yerli yapımı "Araf"ta, Zehra ve Olgun'un bir benzin istasyonunda geçen monoton hayatı konu ediliyor. Oyuncak ayısı canlanan bir yetişkin hikayesinin anlatıldığı "Ayı Teddy" filminde, sevimli bir ayı ile sahibi arasında geçen hikaye izlenebilecek "Aşkın Ömrü 3 Yıldır" komediseverleri, "Tehlikeli Takip" dramseverleri, "Vur ve Kaç" aksiyonseverleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.

    Araf

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Yeşim Ustaoğlu'nun yaptığı haftanın yerli yapımı "Araf"ın yapımcılığını Serkan Çakarer üstlendi.

    Özcan Deniz, Nihal Yalçın, Neslihan Atagül, Yasemin Conka, Erol Babaoğlu, Can Başak, Feride Karaman, Ilgaz Kocatürk ve Barış Hacıhan'ın rol aldığı filmin konusu şöyle:

    "Zehra ve Olgun, bir otoban üstünde kurulu, her şeyin gelip geçici akarak yaşandığı, devasa bir benzin istasyonunda, 24 saatlik vardiya usulüyle, hiç değişmeyen bir monotonlukta, sanki bir gün hayatlarının birden bire değişivereceği beklentisi ve hayalinde çalışarak yaşarlar. Bir gün aniden beliriveren bu beklenti acaba onları arafta  kalmaktan çıkarabilecek midir?"

    Fragmanı izlemek için tıklayın...



    Vur ve Kaç


    Dax Shepard'ın yönettiği "Vur ve Kaç" filminin oyuncuları arasında Bradley Cooper, Kristen Bell, Kristin Chenoweth, Michael Rosenbaum, Joy Bryant, David Koechner, Ryan Hansen, Tom Arnold, Beau Bridges, Steve Agee, Carly Hatter ve Cameron Cruz yer alıyor.

    Kaliforniya'da küçük bir kasabada kız arkadaşı Annie ile yaşayan eski banka soyguncusu Charlie'nin macerasını konu alan filmde, kız arkadaşına yardımcı olmak için onunla Los Angeles'e gitmeye karar veren Charlie'nin peşine, Annie'nin eski sevgilisinin, eski suç ortaklarını ve ABD Koruma Polis Şefini taktıktan sonra başlayan takibi anlatılıyor.

    Fragmanı izlemek için tıklayın...







    Ayı Teddy


    Çocukluk hikayesi gerçekleşen ve oyuncak ayısı canlanan bir yetişkin hikayesinin anlatıldığı "Ayı Teddy" sevimli bir ayı ve onun sahibi ile arasında geçen hikayeyi anlatıyor.

    Family Guy'ın yaratıcısı Seth Macfarlane, mizah anlayışını, hem yazdığı, hem yönettiği, hem de seslendirdiği filmde beyazperdeye aktarıyor. Canlı-aksiyon animasyon komedi türündeki filmde, John Bennet (Mark Wahlberg) isimli bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi izlenebilecek.

    Fragmanı izlemek için tıklayın...







    Aşkın Ömrü 3 Yıldır


    Frederic Beigbeder'in, aynı adlı romanından, yazarın kendisi tarafından uyarlanıp, yönetilen "Aşkın Ömrü 3 Yıldır", ilişkiler, aşk ve hayat üzerine eğlenceli bir romantik komedi.

    Louise Bourgoin, Frederique Bel, Joey Starr, Valerie Lemercier, Anny Duperey, Thomas Jouannet, Elisa Sednaoui, Nicolas Bedos, Pom Klementieff, Christophe Bourseiller, Bernard Menez ve Jonathan Lambert'in rol aldığı filmde, edebiyat eleştirmeni olan Marc Marronnier, karısı tarafından başarılı bir yazar için terk edilmesinin ardından aşk ve ilişkiler üzerine alaycı bir kitap yazdığı sırada tanıdığı genç, dayanılmaz ve ulaşılmaz Alice ile yaşadıkları anlatılıyor.

    Fragmanı izlemek için tıklayın...




    Tehlikeli Takip


    David Ayer'ın yazıp yönettiği "Tehlikeli Takip" (End Of Watch), filminin oyuncuları arasında Jake Gyllenhaal, Anna Kendrick, Natalie Martinez, America Ferrera, Michael Pena, Frank Grillo, Kristy Wu, Fernando Lara, Gene Hong, Cody Horn, Cynthia Harmon ve Mckinley Freeman yer alıyor.

    Los Angeles polis departmanında çalışan iki genç polis olan Zavala ve Teylor'ın bir operasyondaki keşiflerinden sonra uyuşturucu mafyasının hedefi haline gelmelerini konu alan film, dostluğun, ailenin ve cesaretin önemini anlatıyor.

    Fragmanı izlemek için tıklayın...
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow