hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Usta oyuncu koğuş ağası oldu

    Usta oyuncu koğuş ağası oldu
    expand

    Yapımcılığını Sugarworkz’ün yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği “Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede” sinema filmi 7 Aralık’ta Vizyonda. Bugüne kadar oynadığı naif rollerle ekranda görmeye alıştığımız usta oyuncu Altan Gördüm, koğuş ağası Tayyar Abi karakteriyle bu kez her zamankinden farklı bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

    7 Aralık’ta vizyona girecek olan “Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede” sinema filminde hapse düşen 4 ana karakter Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’ya akıl hocalığı yapan Altan Gördüm’ün babacan tavırları sinema severlerin alkışını toplayacak.

    Filmin sürpriz karakterlerinden biri olan Altan Gördüm, “Bu kez izleyici farklı bir Altan Gördüm görecek. Tayyar Abi karakteri biraz filozof bir kişi ama filmin sonunda aslında hapishanenin dışında tamamen sürpriz bir karakter olduğunu göreceksiniz” dedi.

    İlki büyük ilgi gören ve  “Hastasıyız Dede” sloganıyla fenomen haline gelen ve kendini “Çakal” zanneden 4 karakterin yine birbirinden komik durumlarına ve dürüst kalma çabalarına tanıklık edeceksiniz.

    Dağıtımı Warner Bros tarafından yapılacak “Bir Murat Şeker Filmi” olan “Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede”nin çekimleri 5 hafta sürdü.

    Komedi türündeki filmde; Şevket Çoruh (Gökhan), İlker Ayrık (Servet), Timur Acar (Necmi), Murat Akkoyunlu (Hikmet), Didem Balçın (Fatma), Ceyhun Yılmaz (Adem abi), Hakan Bilgin (berber Hüseyin) gibi ilk filmde de yer alan oyuncuların yanı sıra Doğa Rutkay, Altan Gördüm, Ömür Gedik, Nazenin Tokuşoğlu, Nihat Sırdar, Kenan Ece ve Simge Fıstıkoğlu konuk oyuncu olarak rol aldı.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow