hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya hala bu hareketi konuşuyor

    Dünya hala bu hareketi konuşuyor
    expand

    Popun kraliçesi Madonna'nın İstanbul'da verdiği konser aradan o kadar gün geçmesine rağmen hala konuşuluyor. Konser sadece Türk basınının değil, dünya basınının da hala gündeminde. 53 yaşındaki şarkıcının göğsünü açmasına dünya basından farklı tepkiler var.

    7 Haziran Perşembe akşamı popun kraliçesi Madonna İstanbul Türk Telekom Arena'da konser verdi, hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı.

    Üzerinden o kadar gün geçmesine rağmen dev konser hala konuşuluyor. Hem de sadece Türk basınında değil dünya basınında da...

    Dünya basınının en çok ilgisini çeken İtalyan asıllı Amerikalı şarkıcının sahnede göğsünü açması oldu.

    53 yaşındaki şarkıcı "Human Nature" şarkısını söylerken yavaş yavaş elbiselerini çıkarmış, bir ara da sağ göğsünü açmıştı.

    Bir iddiaya göre, Madonna bu hareketiyle Türkiye'deki kürtaj tartışmalarına göndermede bulundu ve kürtajın yasaklanmasını protesto etti. Sırtındaki "no fear" yani "korku yok" yazısı da bu protestonun bir parçasıydı.

    Amerikan liberal haber sitesi ve blogu Huffington Post'a göre ise Madonna turnesinin reklamını yapmak için  bu yollara başvuruyor. Ancak site, pop müziğin son 25 yılına damgasını vuran şarkıcının bu çıkışları artık can sıkıcı boyuta ulaştığı yorumunu yapıyor.

    Ünlü şarkıcı İstanbul'a gelmeden önce İsrail'de verdiği konserinde de Fransa'nın aşırı sağcı lideri Marine Le Pen'in görüntüsünün üzerine Nazi işareti koyarak protesto etmişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow