hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jennifer Lopez İstanbul'da

    Jennifer Lopez İstanbulda
    expand

    Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Jennifer Lopez, "Dance Again" turnesi kapsamında 3 konser vermek üzere geldiği İstanbul'da, basınla buluştu.

    Lopez, Les Ottomans otelinde düzenlenen basın toplantısına, "Teşekkürler" diyerek girdi. Bir gazetecinin "İstanbul'a hoşgeldiniz" demesi üzerine de Lopez, teşekkür etti.

    Yolculuğunun çok iyi geçtiğini söyleyen Lopez, "Biliyorsunuz çok seyahat ettik. Dün gece Kiev'den geldik. Biraz yorgunum ama burada, İstanbul'da olmaktan dolayı çok heyecanlıyım" dedi.

    Lopez, turnede çok farklı yerlere gittiğini ancak İstanbul'da sahneye çıkacağı ve bir günden fazla kalacağı için heyecanlı olduğunu ifade etti.

    İstanbul'a ilk defa geldiğini belirten Lopez, "Şehir görebildiğim kadarıyla güzel. Boş günümü dört gözle bekliyorum. Biraz dolaşmak istiyorum. Umarım fazla paparazzi de yoktur, hemen geri içeri kaçmak istemiyorum" diye konuştu.

    Lopez, gösteriyi iple çektiğini dile getirerek, İstanbul'da üç gösteri yapmanın kendisini heyecanlandırdığını kaydederek, "Hayranlarla buluşmak, her bir yerin bir diğerinden ne kadar farklı olduğunu görmek, beni her defasında heyecanlandırıyor. Her ülke o kadar farklı ki!" ifadelerini kullandı.

    Bir soru üzerine, Türkiye'de bu kadar çok hayranı olduğunu bilmediğini anlatan Lopez, kendisini çok şanslı hissettiğini belirterek, "Sahneye çıkmak, işimi yapmak istiyorum. Herkesin olağanüstü zaman geçirmesini umuyorum" dedi.

    Basın toplantısının ardından, üç kız çocuğu Lopez'e çiçek verdi ve Lopez'le hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Toplantının ilan edilenden yaklaşık bir saat sonra gerçekleşmesi nedeniyle, basın mensuplarının gecikmeyi alkışlarla protesto ettiği görüldü. Jennifer Lopez, bu akşam Ataköy Atletizm Arena'da, 16 ve 17 Kasım'da Ülker Sports Arena'da konser verecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow