hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Star Wars Battlefront 2’den yeni video

    Star Wars Battlefront 2’den yeni video
    expand

    Çok oyunculu FPS oyunları ve Star Wars hayranlarının merak beklediği Star Wars Battlefront 2’den yeni video geldi. Video, oyunun çok oyunculu kısmına odaklanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk oyunu ile büyük beğeni toplayan Battlefront’un devamı niteliğindeki Battlefront 2, birçok yenilik ile gelecek. İlk oyun, zaten başarılıydı ancak daha iyisini arayanlar, özellikle de hikaye modu arayanlar azımsanmayacak derecede fazlaydı. Tüm bu beklentileri karşılaması beklenen Star Wars Battlefront 2‘den yeni video geldi. Çok oyunculu moda odaklanan bu video ile oyunu büyük ölçüde keşfetmiş olduk.

    Dice’nin geliştirdiği Battlefront, Playstation 4 ve Xbox One’de bile sağlam grafiklere sahipti. Devam oyunu çitayı biraz daha yükseltmiş. Naboo gezegeninin başkenti Theed’de geçen oynanış videosunda sadece grafikler değil, bölüm tasarımı da mükemmel görünüyor. Çok oyunculu moddan en iyi sahnelerin seçildiği oynanış videosunda, kara ve hava araç kullanımı da aktif bir şekilde görüntüleniyor. İlk oyunda göremediğimiz Droid’lerin de eklendiği Battlefront 2’de Darth Maul ve Rey gibi kahramanlar da bulunuyor. Onları da görme şansı bulduk. Yine karakterlerin kendine özel yıldız kartlarının bulunduğu oyun, oldukça güzel görünüyor.

    Star Wars Battlefront 2’yi oynamak için çok beklemeyeceğiz. 2017‘nin sonlarına doğru 17 Kasım 2017‘de piyasaya sürülecek olan oyun, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarında oynanabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow