hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali, Kalp Atışı 5. bölümde Eylül'den söz istedi

    Ali, Kalp Atışı 5. bölümde Eylülden söz istedi
    expand

    Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı Ali Asaf'ın karşı karşıya kaldığı durum sonrası büyük bir gerilim yaşayacağını gösterirken hastanedeki kargaşa da bir süre daha devam edecek. Eylül'ün hastanede yaşanan gizli olayları öğrenmesinin ardından başhekimle sorunlar yaşaması Ali Asaf'ı da derinden etkileyecek. Hastaneden gönderilme durumu ile karşı karşıya kalan Ali Asaf, dizinin 6. bölümünde Eylül'den onu sevmeye devam etmesi konusunda söz isteyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kalp Atışı son bölümde Eylül'ün üzerine oynanan oyunlara rağmen ona sahip çıkmaya kararlı olan Ali Asaf, Oğuz'a öfkelenmişti. Öte yandan babasını kaybetmek üzere olan Ali, yoğun bakımda büyük panik yaşarken Eylül ile aralarında başlayan ilişki de doktorluk durumunu derinden etkilemişti. İşte, Eylül'e gelen önemli telefon sonrasında dizide meydana gelecek olaylar serisinin yer aldığı tanıtım videosu...

    YENİ FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ...

    DİZİNİN OYUNCU KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ...

    Bahar hastaneye götürmek için tedavi altına aldığı bir hasta yakınının saldırına uğrayacak. Bir anda boğazının sıkılmasıyla birlikte neye uğradığını şaşıran Bahar, ölümle burun buruna gelecek. Öte yandan Ali Asaf’ın babası büyük bir rahatsızlık geçirerek acil servise taşınacak.

     

    Başka bir hastaya müdahale ettiği esnada babasının fenalaştığını gören Ali Asaf ona yardım etmek için çabalayacak. Hasta yatağında yatan kişiyle konuşmak istediğini dile getiren Ali, “Sana söyleyecek bir şeyim yok tek bir kişiye söyleyeceklerim var o da Eylül” cevabını alacak.

    Ali, Kalp Atışı 5. bölümde Eylülden söz istedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

    Önceki bölümde Ali Asaf’ın açıklamaları sonrasında kendisine önem verildiğini hissetmeye başlayan Eylül, Ali’nin teklifini kabul etmişti. Bahar ise ikilinin romantik dakikalar yaşadığını öğrenince oldukça öfkelenmiş ve Eylül’ün arkadaşının dükkanına giderek ona zarar vermeye çalışmıştı. “Ali hocayı ilk kez ben gördüm, onunla ben evleneceğim” diyen Bahar, babasıyla ikinci kez görüşme gerçekleştirmiş ve Eylül ile Ali arasında olanları aktarmıştı.Doktorlar arasında bir aşk hikayesi olduğunu anlayan Bahar’ın babası ise duruma el atma kararı almıştı. Eylül’ü hastaneden göndermek üzere girişimlerde bulunan Sinan karşısında ona engel olmak isteyen kişileri bulmuştu. Eylül’ü her konuda savunmaya devam eden Ali ise asistanlık ve ameliyat gibi konularda genç doktorun arkasında durarak hastanedeki geleceğinin kalıcı olması konusunda adımlar atmıştı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow